Cine este frumoasa Lady Windsor, o altă actriță din familia regală britanică?

16 iunie 2022   Royals

Meghan Markle nu este singura actriță din familia regală britanică. O altă brunetă fumoasă, pe numele ei Sophie Winkleman, în vârstă de 41 de ani, s-a făcut cunoscută în lumea filmului înainte de a se căsători cu un membru al familiei regale britanice.

Sophie, cunoscută și cu titlul de Lady Windsor, este căsătorită cu Lordul Frederick Windsor, în vârstă de 43 de ani, singurul fiu al vărului Reginei Elisabeta, Prințul Michael de Kent, și al soției acestuia, Prințesa Michael de Kent.

Fosta actriță a ieșit în evidență la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, acolo unde a purtat aceeași rochie aleasă și de Prințesa Beatrice, un model Beulah London varianta fucsia, care i-a venit perfect.

Sophie a intrat în familia regală în anul 2009, când s-a căsătorit cu Lordul Frederick Windsor, însă unora le este foarte cunoscută din serialul Doi bărbați și jumătate, acolo unde a jucat rolul iubitei britanice a lui Ashton Kutcher, Zoey (foto sus).

Sophie și soțul ei sunt părinții a două fetițe, Maud și Isabella, și locuiesc la Londra. Spre deosebire de Meghan, Sophie n-a fost nevoită să renunțe la actorie după ce a devenit nevastă regală, dimpotrivă.

Aceasta este recunoscătoare că familia ei nu a comentat nici măcar alegerile mai deocheate în materie de roluri în filme sau seriale.

Foto: Profimedia

Mai multe