Soția fratelui Prințesei Diana, Lady Karen Spencer, mesaj sfâșietor după pierderea devastatoare

6 iunie 2024   Royals

Fratele mai mic al Prințesei Diana, Charles Spencer, s-a căsătorit cu antreprenoarea în 2011 și au împreună o fetiță.

Soția lui Charles Spencer, Lady Karen Spencer, a folosit luni rețelele de socializare pentru a împărtăși vești despre o pierdere sfâșietoare a familiei.

Antreprenoarea în vârstă de 51 de ani a anunțat decesul iubitului ei tată, socrul lui Charles Spencer, care suferea de boala Alzheimer.

În ciuda impactului devastator al pierderii ei, postarea a păstrat o notă pozitivă, căci Lady Karen Spencer s-a străduit să evidențieze laturile pozitive și mai ales calitățile răposatului. Contesa a împărtășit lucrurile preferate despre tatăl ei.

„Tatăl meu a murit astăzi după o lungă luptă cu Alzheimer”, a început ea. „M-am bucurat că am putut să fiu acolo pentru a-mi susține mama și fratele, care au făcut cea mai mare parte a sarcinilor grele în îngrijirea lui aici, pe insula Vancouver.”, a anunțat soția fratelui Prințesei Diana.

„Nu pot să uit toate cadourile minunate pe care mi le-a dat ca tată. Copiii învață prin exemplu și am avut privilegiul să fiu copilul lui și să învăț despre lume prin lentilele oferite de el.”

Karen a continuat să explice ce bărbat pozitiv a fost tatăl ei și cât de recunoscătoare a fost să învețe de la el lucruri cu adevărat importante. Și-a iubit tatăl și l-a apreciat pentru tot ce i-a oferit. Caruselul foto a început cu o imagine de la nunta părinților săi, în urmă cu 55 de ani.

"În primul rând, a fost o persoană atât de fericită. Avea întotdeauna un zâmbet larg pe buze și a apreciat cu adevărat cele mai simple lucruri și frumusețea naturală din jurul nostru. A fost mereu fascinat de frumusețea naturală de care era înconjurat.” Lucru care a inspirat-o și pe ea, ca fiică. Lady Karen Spencer obișnuiește să posteze imagini cu natura de pe domeniul superb Spencer.

Ea a continuat: „Al doilea lucru este integritatea lui impecabilă. A fost fidel cuvântului său, nu a mințit niciodată. Nu a vorbit niciodată rău despre oameni și când alții îl vorbeau, găsea mereu o perspectivă pozitivă. Am noroc să fi avut un așa exemplu masculin! Odihnește-te în pace, tată.”, a încheiat Lady Karen Spencer mesajul dureros, însoțit de trei fotografii de familie emoționante.

Lady Karen locuiește la Althorp House din Northamptonshire, proprietatea familiei soțului ei Charles.

Cuplul s-a căsătorit în 2011, la patru luni după ce Contele Charles a cerut-o în căsătorie. Cei doi au împreună o fiică biologică, pe Lady Charlotte Diana Spencer, care s-a născut în 2012.

Fondatoarea organizației caritabile Whole Child, Karen, este și mama lui Emma și Kate, două fiice provenite din căsătoria anterioară cu Mark Gordon, care a durat din 1997 până în 2003.

Charles are și el copii, din mariajul anterior cu Victoria Aitkin: Lady Kitty Spencer, gemenele celebre Eliza și Amelia Spencer și Louis Spencer, vicontele de Althorp. Charles este, de asemenea, tatăl lui Edmund și Lara, doi copii făcuți cu a doua sa soție Caroline Freud.

Foto: GettyImages

Mai multe