Soţul Reginei Elisabeta a II-a, probleme de sănătate. Şi-a anulat apariţia la un eveniment public!

23 martie 2018   Royals

Prinţul Philip a fost nevoit să anuleze participarea la un eveniment public din cauza stării sale de sănătate precare. Soţul Reginei Elisabeta a II-a, care s-a retras anul trecut din viaţa publică, trebuia să fie prezent la o ceremonie militară la Castelul Windsor, luni.

Prinţul Philip şi-a anulat participarea la un eveniment recent

Potrivit unor surse oficiale de la Palat, Prinţul Philip (96) a acuzat stări de rău şi a preferat să anuleze participarea sa la o ceremonie militară în care urma să-şi paseze titlul de ”Colonel al Gărzii Grenadier” fiului său, Prinţului Andrew. Regina Elisabeta a preluat, însă, sarcina şi a dus-o la bun sfârşit.

Cât despre starea de sănătate actuală a Prinţului Philip, s-a anunţat că aceasta este stabilă şi că a fost vorba doar de o problemă minoră. Ultima îndatorire regală a acestuia a avut loc în august 2017. De atunci, Prinţul Philip a apărut rar în public, fiind prezent doar la evenimentele de familie. Ne aşteptăm să-l vedem atât la nunta nepotului său, Prinţul Harry (19 mai), cât şi la Trooping the Colour (9 iunie).

Prinţul Andrew a preluat funcţia de la tatăl său

Prinţul Philip a fost colonelul Gărzii Grenadier din 1975 până în prezent. Înainte de el, Regina Elisabeta a II-a, pe atunci Prinţesa Elizabeth, a avut această funcţie, încă de la vârsta de 16 ani.

Mai multe