Speranța emoționantă a lui Kate Middleton pentru copiii ei! Tot la George, Charlotte și Louis se gândește

18 septembrie 2024   Royals

Kate Middleton a fost întotdeauna o mamă foarte activă și, în ciuda diagnosticului ei de cancer, ea și-a pus copiii tot pe primul loc.

Încă de la nașterea Prințului George, la mofturile Prințesei Charlotte și chiar până la năzdrăvăniile Prințul Louis, Kate Middleton s-a dovedit a fi o mamă de nota 10. Prințesa de Wales s-a implicat mereu în creșterea și educarea lor, mereu s-a asigurat că aceștia au parte de o educație cât mai normală chiar dacă s-au născut în familia regală britanică.

Vorbind cu Giovanna Fletcher, blogger de parenting și vedetă a emisiunii I'm A Celeb, în timp ce participa la podcastul Happy Mum, Happy Baby în 2020, Kate Middleton dezvăluia cum își crește ea copiii. Ea a vorbit atunci speranțele ei în ceea ce îi privește pe micuți, mereu și-a dorit să își facă amintiri cu ei pe care să le aibă pe tot parcursul vieții. 

„Asta aș vrea să își amintească, acele momente cu mine ca mamă, dar și familia mergând la plajă, udându-ne bine, umplându-ne cizmele cu apă, asta aș vrea să își amintească”, spunea ea. Speranțele lui Kate pentru copiii ei sunt aceleași ca ale multor alte mame care își doresc să-și vadă copiii fericiți și împliniți. Se zvonește, de asemenea, că, în timp ce Prințul George va trebui să calce inevitabil pe urmele tatălui său, Kate și William au un plan măreț care ar însemna că Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu ar mai lucra în familia regală britanică.

Ambii copii mai mici ar fi încurajați să își trăiască propria viață, în afara familiei și a instituției regale. O astfel de schimbare ar putea permite, de asemenea, o mai mare flexibilitate în viața de familie, permițându-i Prințului Louis să călătorească cu frații săi și cu mama lor, Prințesa de Wales, fără presiunea viitoarelor responsabilități regale.

Acest lucru le-ar oferi lui Louis și Charlotte mai multă libertate pentru a-și explora ambițiile personale, fiind în același timp parte a familiei regale britanice. Un lucru este sigur: Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au o mamă foarte puternică, care s-a dedicat lor chiar și atunci când s-a luptat cu cancerul.

Foto: Profimedia

Mai multe