Sportiva Kate Middleton! Prințesa de Wales este regina rugby-ului

8 iunie 2023   Royals

Echipată corespunzător și cu părul strâns în coadă, Prințesa de Wales a făcut spectacol cu jocul său de rugby impecabil. Ca de fiecare dată, Kate Middleton îmbină utilul cu plăcutul și-și duce misiunea la capăt însoțită de exemplul personal.

Prințesa de Wales a renunțat ieri la tocuri și s-a echipat pentru un joc corect de rugby pe terenul de rugby din Maidenhead, Anglia. Și a făcut dovada că este regina rugby-ului!

Multi-tasking Kate!

Prințesa de Wales a participat ieri la o altă întâlnire menită să promoveze campania sa dedicată importanței educației timpurii. Și o știm deja, Kate Middleton nu stă pe gânduri când e vorba să facă spectacol, ci doar își suflecă mânecile și intră în teren.

Nu este prima oară când o vedem etalându-și talentele sportive. Prințesa Catherine a jucat și tenis, și fotbal, am văzut-o escaladând, mergând cu bicicleta, schiind, practicând alpinism, tir cu arcul, tăind lemne și chiar participând la acțiuni militare. Este o viitoare regină completă, care știe că exemplul personal este cel mai valoros.

Pe bună dreptate că a devenit favorita britanicilor. Prințesa de Wales ne dă senzația că nu este nimic de la care s-ar da înapoi. E drept, o ajută constituția atletică și faptul că face sport constant, așa cum a învățat de mică, din propria sa familie.

Kate Middleton a impresionat la rugby, îmbrăcată sport, în tricou bleu, pantaloni sport bleumarin, pantofi sport albi Lululemon (care costă 120 de Euro) și părul prins într-o coadă de cal șic. Este posibil ca toate articolele pe care Kate Middleton alege să le poarte să se epuizeze a doua zi rapid din toate stocurile.

Prințesa Kate s-a dezlănțuit pe teren și nicio clipă nu a părut depășită de situație. Ca să folosim o formulă sportivă, Prințesa de Wales a dat totul pe teren și s-a bucurat de meci.

Kate Middleton nu a uitat însă scopul vizitei la Maidenhead Rugby Club și le-a vorbit oamenilor despre sănătatea mintală, paternitate și importanța primilor cinci ani de viață.

În tot iureșul sportiv, superba Prințesă de Wales nu a renunțat însă să poarte emblematicul inel de logodnă cu safir, ce a aparținut Prințesei Diana.

Federațiile de fotbal și rugby britanice se află sub patronajul Prințesei de Wales.

Foto: Profimedia

Mai multe