Știa totul despre Barbara Rey? Regele Felipe, întâlnire tensionată cu amanta tatălui lui

8 octombrie 2024   Royals

Înregistrările actriței cu Regele Juan Carlos au scos la iveală o realitate despre care se zvonea de ani de zile. Acum, lucrurile s-au dat pe față și la Palat.

Soarta Regelui Juan Carlos s-a schimbat iar în defavoarea lui. Deși părea că va primi clemența de-a se întoarce din exil, după izbucnirea ultimului scandal poziția sa este mai contestată ca niciodată. Nu numai din cauza relațiilor sale cu Barbara Rey, acum transmise prin intermediul înregistrărilor audio și al imaginilor, ci și din cauza implicațiilor politice pe care aceste conversații le au. În spatele domniei lui Juan Carlos se ascund multe lucruri și credibilitatea monarhiei spaniole ar putea avea de suferit dacă ritmul publicării conversațiilor înregistrate continuă în următoarele zile. Un portret complet a ceea ce a fost acum emeritul și perioada sa la Zarzuela.

Nu este adevărat că până acum nu se știa nimic, doar nu era acceptat la nivel public. Altfel, discuții pe la colțuri, comentarii prin talk show-uri și publicații, plus câteva povești de budoar dezvăluite de Barbara Rey însăși au umbrit mereu mariajul lui Juan Carlos cu Regina Sofia.

Acum, toată lumea știe că vedeta de film și de televiziune frecventa Palatul Zarzuela, cu știința Familiei Regale, iar imaginile care s-au scurs în ultimele săptămâni indică și întâlniri cu Regele Juan Carlos chiar în casa ei.

Într-un interviu acordat lui Risto Mejide, Barbara Rey a mărturisit câteva dintre episoadele ei cu Regele Juan Carlos, dar și cu actualul Rege Felipe - o întâlnire tensionată între tânărul prinț, la vremea aceea, și amanta tatălui său.

Actrița Barbara Rey a vorbit deschis despre cum l-a cunoscut pe monarh și cum a decurs relația lor: „El m-a sunat, dar eu nu eram acasă. O prietenă care locuia cu mine a preluat mesajul. Eu nu l-am crezut. Eram convinsă că era cineva care îi era prieten și îl imita”, a explicat ea. Ea a mărturisit că întâlnirile lor au avut loc într-o casă, despre care nu a vrut să dea prea multe detalii. De asemenea, ea i-a combătut pe cei care susțineau că ea nu a fost niciodată la Palatul Zarzuela: „Că nu am fost niciodată la Casa Regală este o minciună, pentru că acolo am fost la primul meu interviu. Mi-a fost și frică să spun nu, eu care am muncit atât de mult, care am avut atât de mult succes? Ei bine, mă gândeam că ar putea avea o influență negativă”, a spus ea.

Ba chiar, într-una dintre aceste vizite la Palat, ea s-a întâlnit cu prințul Felipe de atunci. „L-am văzut într-o zi în față la Zarzuela. Conversația nu a trecut dincolo de bună ziua, nu m-a privit, a trecut mai departe... Era un copil...”, subliniază ea. La vremea aceea, Felipe trebuie să fi avut în jur de 10 ani. „Mă vedea intrând și ieșind de acolo. Poate că i se părea normal. Nu am nicio idee”, a adăugat Barbara.

Aceasta nu ar fi fost singura dată când Barbara Rey și Regele Felipe s-ar fi văzut, numai că relațiile deveniseră mai tensionate și de-abia acum aflăm amploarea lor. „Am fost la multe evenimente oficiale. Ceea ce se întâmplă este că fotografiile nu au ieșit niciodată” - spunea ea referindu-se la prezența sa la zile de naștere și la tot felul de evenimente. Însăși Regina Sofia știa ce se petrece, ele întâlnindu-se și la recepții oficiale și fiind conștientă de toate femeile care au trecut prin viața soțului ei.

FOTO: Getty Images, Instagram

Mai multe