Strategia lui Meghan Markle: s-ar folosi de prieteni pentru a face pace cu regele și familia regală

15 noiembrie 2023   Royals

Relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry cu Regele Charles e din ce în ce mai distantă, mai ales de când cuplul s-a retras din rolurile lor ca membri seniori ai familiei regale.

Meghan Markle ar putea folosi ajutorul prietenilor și surselor ei și ale Prințului Harry pentru a vedea dacă poate negocia un acord de pace cu regele și familia regală, susține un expert în PR. Ducesa de Sussex s-a plâns în repetate rânduri de tratamentul pe care l-ar fi primit în timp ce era membră a familiei regale. 

Meghan Makle și ducele de Sussex au fost efectiv înstrăinați de familie, cu excepția rarelor ocazii în care cei doi s-au reunit cu membrii familiei regale de rang înalt pentru evenimente speciale, cum ar fi funeraliile Reginei Elisabeta și ale Prințului Philip, dar și încoronarea Regelui Charles. Reputația cuplului, atât în Marea Britanie, cât și în SUA, a avut mult de suferit din cauza atacurilor lor la adresa regalilor. 

Liv Arnold, expert în PR, a declarat pentru Daily Express că împăcarea cu Regele Charles ar ajuta-o pe Meghan să își sporească popularitatea, dar a precizat că este puțin probabil ca aceasta să abordeze direct familia pentru a discuta un acord de pace.

Arnold a spus: „Popularitatea lui Meghan și Harry se va îmbunătăți dacă vor face pace cu monarhia. Dar, din punct de vedere al relațiilor publice, ei vor dori să facă totul prin intermediul unor terțe părți, ca să se reunească.

Astfel încât, dacă regele nu vrea, nu vor avea deloc de suferit". Ducesa a apelat anterior la ajutorul unora dintre cei mai apropiați prieteni ai săi pentru a împărtăși cu presa detalii despre relația dificilă cu tatăl ei - și ar putea apela din nou la cei mai apropiați aliați ai săi pentru a testa apele cu Regele Charles în privat. Directorul de relații publice a adăugat: "Din cauza mândriei lor și a consecințelor publice, Meghan și Harry nu vor dori să se adreseze personal."

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe