Summer vibes! Într-o rochie care îți taie răsuflarea, Regina Mary a Danemarcei a arătat perfect

24 iunie 2024   Royals

În vârstă de 52 de ani, Regina Mary a Danemarcei a arătat elegant ca întotdeauna la cel mai recent eveniment!

Regina Mary a Danemarcei a demonstrat vineri, 21 iunie, că și ea este un adevărat icon în modă, arătându-și stilul vestimentar șic la un eveniment la Colegiul Vartov din Copenhaga.

Regina Danemarcei a fost prezentă pentru a găzdui evenimentul anual Maratonsang, o adunare tradițională organizată la solstițiu pentru a comemora cea mai lungă zi a anului, unde sute de oameni cântă de dimineața până seara târziu în curtea colegiului. Regina Mary a interpretat mai multe cântece și a fost întâmpinată cu entuziasm de participanți.

La eveniment, soția Regelui Frederik a purtat o rochie portocalie până la gleznă, cu un imprimeu alb de crini, o floare asociată simbolic cu puritatea și renașterea. Rochia este de la brandul australian Zimmerman, Acadian High Neck Dress din in, perfectă pentru o zi toridă de vară.

Ea a asortat ansamblul șic cu tocuri portocalii asortate, cei mai bine vânduți pantofi cu toc Maureen de la designerul Malone Souliers. Regina Mary a completat tonurile portocalii ale rochiei și pantofilor cu cercei asortați, fiecare având o piatră mare albastru-verde. Fanii au și observat că regina de origine australiană a purtat la gât un lanț cu inițiala soțului ei.

Cuplul regal al Danemarcei și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a căsătoriei pe 14 mai. Regele Frederik și Regina Mary s-au întâlnit prima dată la un pub din Sydney, în timpul Jocurilor Olimpice din 2000. Viitorul rege s-a prezentat ca Fred, iar în 2003 Mary a declarat: „Prima dată când ne-am întâlnit sau ne-am strâns mâinile, nu am știut că era prințul moștenitor al Danemarcei. După aproximativ o jumătate de oră, cineva a venit la mine și m-a întrebat: "Știi cine sunt acești oameni?""

Regele Frederik și Regina Mary au devenit monarhi abia la începutul acestui an, când Regina Margrethe și-a anunțat intenția de a abdica. Ei au împreună patru copii frumoși, prințul moștenitor Christian, prințesa Isabella și gemenii prințul Vincent și prințesa Josephine.

Foto: Getty Images

Mai multe