Surpriza emoționantă pe care o plănuiește Charles pentru Lilibet, de ziua ei de naștere, pe 4 iunie

29 mai 2023   Royals

Prințesa Lilibet Diana, mezina lui Meghan Markle și a Prințului Harry, va împlini doi ani pe 4 iunie. Și chiar dacă micuța trăiește departe de el, bunicul Charles se pare că n-a uitat-o.

Mai mult, se zvonește că Regele Charles plănuiește o surpriză adorabilă pentru ziua de naștere a Prințesei Lilibet.

Publicația New Idea, citând o persoană din interior, a raportat că monarhul vrea să-i ofere nepoatei sale din America ceva personal, folositor și care s-o bucure. 

„Charles și-a pus asistenții să caute o căsuță în miniatură, făcută la comandă, similară cu cea pe care o aveau Regina Elisabeta și Prințesa Margaret când erau mici. Regele Charles vrea să-i ofere lui Lili ceva ce va folosi și să fie numai al ei. Micuța își va aminti pentru totdeauna de acest cadou – va fi surpriza supremă pentru ea!”, a declarat sursa citată de publicația de mai sus.

Gestul Regelui Charles pentru ziua de naștere a lui Lilibet Diana confirmă aparent noile informații potrivit cărora relația lui cu Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, s-a mai „relaxat”. Se pare că Charles a fost deosebit de impresionat de hotărârea lui Harry de a participa și la încoronare și apoi, de a ajunge și acasă, pentru a fi cu fiul lui, Archie, la cea de-a patra lui aniversare, care a picat în aceeași zi cu încoronarea tatălui său.

De atunci, umblă vorba că tatăl și fiul au fost în contact regulat și că vorbesc pe FaceTime o dată pe săptămână.

„Charles are, în sfârșit, accesul pe care și-l dorea la nepoții lui din America”, adaugă sursa regală. „Archie și Lili îl intrigă, iar el și-a dorit cu disperare să construiască o relație și cu acești doi nepoți.”

Altfel, pe 4 iunie, se pare că Ducii de Sussex plănuiesc să facă un grătar cu câțiva prieteni și copiii lor pentru a marca ziua de naștere a mezinei Lilibet. Și cum micuța Lili a devenit fascinată de animale, părinții ei i-ar putea organiza și o grădină zoologică în miniatură, cu pui de animale, doar pentru această ocazie.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe