Surpriză fashion din partea Reginei Letizia: într-o superbă rochie albă realizată de croitorul palatului

28 aprilie 2023   Royals

Superba Regină a Spaniei a fost, din nou, la înălțime din punct stilistic, la o un eveniment oficial în Madrid.

Regina în vârstă de 50 de ani a afișat o ținută elegantă și deopotrivă cool în timpul participării la cea de-a noua „Conferință europeană despre tutun sau sănătate”, care a avut loc la Madrid. Letizia a atras atenția cu ținuta sa alcătuită din două piese de un alb strălucitor, realizate pentru ea de croitorul Palatului Regal, anul trecut.

Soția Regelui Felipe a fost văzută pentru prima dată în această combinație fustă-bluză șic la Săptămâna Modei din Madrid, în martie 2022. Este vorba despre o bluză albă din satin cu mâneci dramatice și o fustă midi asortată, care prezintă despicături laterale foarte sexy.

Regina Letizia și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc albastru deschis de la designerul spaniol Magrit, pe care i-a combinat cu o geantă clutch asortată, în aceeași nuanță. Soția lui Felipe și-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei din argint, decorați superb cu o notă de albastru deschis.

Regina Letizia a susținut un discurs despre îmbunătățirea politicilor actuale privind tutunul, făcându-și, de asemenea, timp pentru a saluta restul oaspeților prezenți.

Regina Letizia a purtat aceeași ținută și mai devreme, la un prânz oficial pentru președintele Braziliei și soția acestuia, organizat la Palatul Regal din Madrid, acolo unde ea și soțul ei, Regele Felipe au fost gazde.

Ultima ei ieșire marchează o săptămână foarte încărcată pentru soția monarhului spaniol, după ce și-a petrecut ziua de marți la un alt eveniment oficial foarte important.

Letizia și soțul ei, Regele Felipe, în vârstă de 55 de ani, i-au întâmpinat pe oaspeți la Palatul Regal din Madrid, pentru un prânz care celebrează laureații mondiali ai Premiului pentru Literatură „Miguel de Cervantes”.

Altfel, primăvara aceasta, regina spaniolă ne-a delectat cu fiecare apariție a sa, în care a ales nu doar rochii în tonuri și cu imprimeuri potrivite sezonului, dar și piese al căror preț nu este deloc unul restrictiv și pe care le-a mai purtat în trecut. Fără îndoială, frumoasa regină în vârstă de 50 de ani este și regina neîncoronată a modei sustenabile.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe