Tabieturile culinare ale reginei Elisabeta. De ce alimente se fereşte?

31 martie 2017   Royals

Dovedind faptul că a fi un cap regal nu este atât de palpitant cum ne-am fi imaginat, se pare că Regina Elisabeta nu are parte de un festin plin de excese cu pizza, paste, cartofi sau fast-food, ba mai mult, evită toate aceste alimente. Chef-ul bucătar regal Darren McGrady, care a gătit timp de 15 ani pentru monarhul britanic, a mărturisit şi care sunt alimentele pe care regina refuză să le consume.

Regina la o cină în 2014.

Se pare că Elisabeta a II-a se fereşte în mod normal de alimentele care conţin amidon, dar face rabat de la regulă atunci când este vorba de o cină oficială. În schimb, dieta sa zilnică se învârte în jurul unor feluri de mâncare specifice care conţin pui, peşte la grătar şi legume. Alimentaţia sa sănătoasă cuprinde şi fructe proaspete, iar regina are şi un fel preferat, mai precis bananele. "Regina ia o banană, îi îndepărţează capetele şi taie fructul pe lungime, apoi în felii mici pentru a putea mânca cu o furculiţă“, a declarat McGrady."

Un alt aliment pe care îl detestă este usturoiul Regina nu este fan al acestei legume iuţi şi chiar le-a spus bucătarilor să nu-l folosească atunci când îi prepară mâncarea. „Noi nu îi servim nimic cu usturoi sau cu multă ceapă“, a spus McGrady. „De asemenea, nu mănâncă carnea în sânge, ci îi place cea  bine făcută.“

Foto: Getty Images

Mai multe