Talentul Prințului George pe care l-a moștenit de la Regele Charles și de la Prințul Philip

28 iunie 2023   Royals

Prințul George are același talent "impresionant" ca alți membri ai Familiei Regale, inclusiv cu Regele Charles și Prințul Philip, a declarat un expert regal.

Prințul George, în vârstă de nouă ani, pare să fi moștenit de la familia lui dragostea pentru artă, demonstrată anul trecut, când Prințul William și Kate Middleton au împărtășit o pictură realizată de el cu un ren și niște pitici într-o scenă de iarnă pentru a sărbători ziua de Crăciun.

Chiar Regele Charles a fost fotografiat des cu pensula în mână, inclusiv pe pârtiile de schi din Elveția sau la Palatul Imperial din Japonia. Iar anul trecut, 79 dintre picturile sale în acuarelă au fost expuse la Capela Garrison din Chelsea.

Acum, urmând linia regală, se numără și Prințul George, care duce tradiția mai departe. 

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a subliniat talentul lui George la artă și l-a comparat cu cel al altor membri ai familiei regale. Ea a declarat pentru OK!: „George pare a fi pasionat de artă. Prințul Philip și Regele Charles au fost amândoi incredibil de talentați, iar Kate este foarte bine informată și interesată de artă... și, judecând după pictura cu adevărat impresionantă a lui George, acesta este, de asemenea, destul de îndemânatic".

Acum ceva timp, Regele Charles a vorbit despre beneficiile pentru sănătatea mentală pe care le-a găsit în urma picturii, spunând că „împrospătează părți ale sufletului pe care alte activități nu le pot atinge".

El a adăugat: „Devii din ce în ce mai conștient de lucruri care poate că ți-au scăpat din vedere anterior, calitatea luminii și a umbrelor, a tonurilor și a texturilor și a formei clădirilor. Totul necesită cea mai intensă concentrare și, în consecință, este unul dintre cele mai relaxante și terapeutice exerciții pe care le cunosc”, notează Mirror

„În cazul meu, mi se pare că mă transportă într-o altă dimensiune care, la propriu, împrospătează părți ale sufletului pe care alte activități nu le pot atinge. M-am apucat de pictură în întregime pentru că fotografia nu mă satisfăcea deloc”. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe