„Te voi pedepsi când voi fi rege!" Pe cine a amenințat Prințul William

3 mai 2022   Royals

Prințul William teroriza pe toată lumea în copilărie.

De fapt, chiar și regina Elisabeta s-a plâns prințului Philip că nepotul lor este „scăpat de sub control”, scrie Tina Brown în cartea ei, “The Palace Papers” .

„Nu se amuza când auzea ce spunea nepotul ei: „Când voi fi rege, o să fac o nouă regulă care...”, scrie Brown.

Diana a recunoscut că atunci când ea și Charles s-au întors dintr-un turneu regal în Canada, în 1983, William, pe care îl poreclieră „Wombat”, nu mai putea fi stăpânit, era o teroare, se ciocnea de mese și lămpi și spărgea tot ce se vedea. „Până la vârsta de patru ani, avea obiceiul neatrăgător de a țipa la dădaca lui, Barbara Barnes: „Nimeni nu-mi spune ce să fac! Când voi fi rege, te voi pedepsi”.

Gărzile din Highgrove se săturaseră să fie stropite în mod constant cu un pistol cu ​​apă de Prinț, iar la grădiniță era cunoscut sub numele de „Basher Wills”.

Cu toate acestea, în jurul vârstei de șase ani, William a început să se comporte normal, dar i-a luat locul Harry. Odată, acesta a uns cu bălegar de oaie costumul tatălui său, când acesta era pe cale să se îmbarce într-un elicopter pentru o călătorie oficială.

„Uită-te la mine, sunt acoperit de rahat de oaie”, s-a plâns Charles.

Pe parcursul anilor, William a devenit confidentul Diana. Prințesa îi asculta sfaturile și îl numea „bătrânul meu înțelept”.

După o ceartă îngrozitoare între părinții săi, William a  împins pe sub ușa băii unde mama se închisese câteva șervețele: „Urăsc să te văd tristă!”, i-a spus el.

„William a înțeles-o pe Diana mai mult decât Harry, dar a idealizat-o mai puțin”, scrie Brown. „El era la curent cu viața ei amoroasă Știa că tabloidele îi făceau viața un iad, dar știa și că ea s-a înțeles cu ei”.

Mai multe