Thomas Markle i-a închis telefonul în nas Prinţului Harry! Ce l-a supărat pe tatăl lui Meghan?

13 august 2018   Royals

Thomas Markle este din nou pe prima pagină a tabloidelor din SUA şi din Marea Britanie, după ce a acordat un nou interviu în care a vorbit despre fiica lui şi despre soţul ei.

Potrivit presei din stăinătate, tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit că imediat după ce a fost externat din spital, unde suferise o intervenţie chirurgicală pe cord, a fost sunat de Prinţul Harry pentru a-I cere socoteală în legătură cu acordul făcut de Thomas cu presa tabloidă.

Din câte se pare, Prinţul Harry a încercat să fie cât mai politicos, însă Thomas Markle i-a închis telefonul în nas. Tatăl Ducesei de Sussex a afirmat că Harry era îndreptăţit să-l admonesteze din cauza celor întâmplate, însă momentul nu a fost unul bun: „Sincronizarea a fost nepoliticoasă, iar din această cauză i-am închis telefonul în nas“.

Mai mult decât atât, Thomas Markle a afirmat că l-a minţit pe Harry în momentul în care Prinţul l-a întrebat dacă le-a cerut paparizzilor să-l fotografieze în timp ce proba un costum de nuntă. El i-a spus Ducelui de Sussex că a fost fotografiat fără să ştie, însă adevărul este că el i-a chemat pe paparazzi.

Mai multe