Toată lumea spune același lucru despre Prințul Edward, care a anunțat o "scurtă pauză de la îndatoriri"

31 ianuarie 2024   Royals

Prințul Edward va lua o foarte scurtă pauză de la angajamentele sale regale, iar vestea i-a îngrijorat pe fanii regali.

Prințul Edward va lua o scurtă pauză de la îndatoririle regale publice după recentele sale călătorii din luna august în Africa de Sud și Sfânta Elena, iar vestea i-a îngrijorat pe fanii regali.

PublicațiaThe Telegraph a relatat că este de datoria reginei Camilla, a prințesei Anne și a ducesei Sophie să țină fortul regal acum, după problemele de sănătate ale Regelui Charles și ale prințesei Kate Middleton.

Următorul angajament al Ducelui de Edinburgh este programat pentru data de 08 februarie 2024 - potrivit Jurnalului Regal de pe site-ul Familiei Regale. Fanii regali au observat noua actualizare despre Prințul Edward și au intrat pe rețelele de socializare pentru a-și exprima îngrijorarea cu privire la mini-absența sa de la angajamentele regale.

Un utilizator a scris pe X, fostul Twitter: "Să sperăm că are nevoie doar de puțină odihnă.", în timp ce un altul a spus: "Sperăm că are nevoie doar de puțină odihnă.", în timp ce altul a spus: "Nu, nu, nu: "Alteța Sa Regală Ducele de Edinburgh a avut angajamente consecutive plus că a zburat peste tot în lume. Bravo lui că a luat o pauză. Odihniți-vă domnule și bucurați-vă de pauză", notează The Express

Un al treilea a adăugat: "Wow. Sper că totul este în regulă. Este ceva neașteptat. Îi trimit rugăciunile mele ca să se odihnească și să se refacă", iar un al patrulea a fost de acord: "Sper că este bine. El și Sophie au muncit din greu de mult timp, multe călătorii în străinătate, precum și angajamente în Marea Britanie".

Un al cincilea utilizator a spus: "Sunt 8 zile de pauză. Nu este mult timp. Sper că este bine", în timp ce un al șaselea a țintit la monarhia șubredă a Regelui Charles: "Nu este nimic: Toți sunt în vârstă de 70 de ani. Slăbirea monarhiei de către Charles nu prea a funcționat, nu-i așa?".

Acest lucru vine în contextul în care monarhia Regelui Charles a devenit punctul principal al discuțiilor recente, după cele mai recente bombe de sănătate în care au fost implicați monarhul însuși și Kate Middleton, prințesa de Wales, care au lăsat doar o mână de membri ai familiei regale disponibili pentru a efectua angajamente. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe