Toate ţinutele purtate de Meghan Markle, prin care aceasta şi-a ascuns sarcina

15 octombrie 2018   Royals

Ce ştim până cum? Meghan Markle este însărcinată şi va naşte, cel mai probabil, în aprilie 2019. Ce-nseamnă asta? Că ducesa de 37 de ani este deja în luna a treia de sarcină, ceea ce înseamnă că la apariţiile ei oficiale cele mai recente a apelat la anumite trucuri vestimentare pentru a ascunde acest lucru.

Cea mai suspectă ţinută a fost chiar cea de la nunta Prinţesei Eugenie, care a avut loc vinerea trecută, şi anume o haină Givenchy în formă de A, pe care fanii regali au pus-o pe seama încercării acesteia de a ascunde o sarcină.

Şi fanii regali au avut dreptate. 

La începutul acestei luni, cu ocazia vizitei în Sussex, Meghan a purtat o ţinută cu cămaşă şi fustă verzi, peste care a adăugat, pentru mai multă siguranţă, o haină largă şi lungă, care să-i acopere mai bine silueta. 

Tot o haină cu un număr mai mare, de data aceasta albastră, a purtat ducesa şi la lansarea unei cărţi de bucate cu profil caritabil, undeva la sfârşitul lunii septembrie, atunci când a fost însoţită şi de mama ei, Doria Ragland.

Şi tot în septembrie, când l-a însoţit pe Prinţul Harry la o serată muzicală, Meghan a purtat o rochie albastră Jason Wu, foarte largă în dreptul abdomenului, acesta fiind primul moment în care s-a speculat că americanca este gravidă.

Mai multe