Tortul mirilor iordanieni, o delicatesă fabuloasă cu șapte etaje, cum rar s-a văzut FOTO&VIDEO

2 iunie 2023   Royals

Nunta iordaniană din 1 iunie nu-și va stinge ecourile prea curând. Prințul moștenitor Hussein i-a oferit miresei sale un eveniment de basm, așa cum ne și dorim și ne așteptăm, din partea prinților și prințeselor.

Fabulos este un cuvânt prea fad pentru a descrie desertul opulentei nunți de la Curtea regală hașemită. Fiul cel mare al Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania ai Iordaniei a avut parte de toate detaliile unei nunți speciale, la superlativ. Mirii au încheiat petrecerea în zori, cu un tort excentric, cum rar putem vedea, un desert fenomenal, cu 7 etaje, pe care l-au tăiat cu sabia.

Mireasa saudită Rajwa și Prințul moștenitor Hussein au fost încântați la vederea spectaculosului tort alb, îmbrăcat în flori albastre comestibile, de 7 etaje.

Emblematicul desert a luat locul de onoare pe o masă de marmură, stând impunător în fața celor mai distinse fețe regale ale lumii. Florile nu sunt alese întâmplător, ci simbolizează încrederea și angajamentul celor doi miri. Florile albastre sunt semnul speranței pentru o iubire ce va dăinui ani de zile.

Rajwa al Saif a strălucit în cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat, atât la cununie, cât și la dineul de nuntă. Și tot ea a pus prima mâna pe sabie, pentru a tăia tortul, ajutată de soțul Hussein, încântat de magia serii și a nunții de basm.

Fotografii de la Curtea Regală Hașemită i-au surprins în cea mai fericită zi a vieții lor.

Anul 2023 a fost, până acum, unul plin de evenimente pentru Curtea regală hașemită, care tocmai a organizat o a doua nuntă la Palat, după cea a Prințesei Iman cu Jameel Alexander Thermiotis, din luna martie. Și aceștia au avut tot un tort de 7 etaje, pe care tot cu sabia l-au tăiat.

Rajwa a mers la altar însoțită de noul ei cumnat, Prințul Hashem bin Abdullah, fratele mai mic al prințului moștenitor Hussein. Cumnatele ei, Prințesa Iman și Prințesa Salma, au mers în urma ei și i-au aranjat voalul, în timp ce își făcea marea intrare.

Foto: Profimedia

Mai multe