Tot ce trebuie să ştii despre apariţia lui Kate pe coperta Vogue

3 mai 2016   Royals

Kate Middleton este imaginea frumuseţii naturale, simple şi fără artificii. Interesant este că această idee de frumuseţe a fost promovată tocmai pe coperta Bibliei Modei, deşi fotografiile cu ducesa nu au nimic fashion în ele.

Ei bine, ducesa de 34 de ani a fost o apariţie surprinzătoare pe coperta ediţiei britanice a revistei Vogue, cu ocazia aniversării de 100 de ani de existenţă a publicaţiei, în iunie.

Cadrele au fost realizate la reşedinţa familiei de la Anmer Hall

Revista va apărea pe 5 mai

Ei bine, în aceste fotografii de colecţie, realizate de fotograful Josh Olins, Kate arată cât se poate de frumoasă şi de fericită, în ţinutele ei cât se poate de simple.

Pentru fotografia de copertă, o Kate înfrumuseţată doar de zâmbetul ei superb, poartă un trenci din piele întoarsă de la Burberry, în valoare de 7.500 dolari, o cămaşă albă şi o pălărie de fetru, tipic britanică. Nimic sofisticat, nimic ieşit din comun. Şi o Kate ilustrată în mediul în care se simte cel mai bine: cel rural.

Trenciul Burberry purtat pentru ţinuta de copertă

Kate a purtat un machiaj foarte simplu

Al doilea cadru, cu o Kate îmbrăcată într-una dintre bluzele ei în dungi preferate, de la brandul francez Petit Bateau, în valoare de 105 dolari, este chiar şi mai cald, datorită luminii şi a peisajului tipic englezesc, din ţinutul Norfolk, acolo unde locuieşte familia Cambridge.

Coafura simplă a Ducesei a fost realizată de stilista de o viaţă a acesteia, Amanda Cook Tucker, şi probabil că tot ea s-a ocupat şi de machiajul aproape inexistent al lui Kate.

Se crede că aceste fotografii au fost realizate în ianuarie, pe domeniul Reginei de la Sandringham, şi că au fost ţinute secrete până la apariţie revistei, pe 5 mai.

Mai multe