Totul pentru nora preferată! Cum a încălcat Regele Charles protocolul regal de dragul lui Kate Middleton

25 august 2024   Royals

S-a întâmplat la apariția familiei regale britanice la balconul Palatului Buckingham la evenimentul Trooping the Colour, care a avut loc acum câteva luni.

Fanii familiei regale britanice au observat o ușoară schimbare la apariția membrilor seniori la balconul Palatului Buckingham la Trooping the Colour 2024, eveniment care a avut loc în luna iunie.

Încălcând protocolul regal, Regele Charles a aranjat ca „draga sa noră” să stea lângă el în timp ce familia s-a adunat și a salutat mulțimea pentru a marca parada de ziua de naștere a monahului, pe 15 iunie.

Fără îndoială, Regele Charles și Kate Middleton ar fi găsit putere unul în celălalt, amândoi având probleme grave de sănătate. Un fost majordom regal, Grant Harrold, a declarat în exclusivitate pentru OK! Magazine UK: „Se schimbă protocolul pentru a-i arăta pe Rege și Kate uniți unul cu celălalt și trecând prin lupte similare, așa că aș spune că acest lucru ține de preferința Regelui”. El a adăugat că poziționarea la balcon este de obicei stabilită dinainte și a sugerat că Regele Charles și-ar fi impus dorința privind-o pe nora lui: „Stai lângă mine”, ar fi spus monarhul. 

Anunțurile privind diagnosticarea cu cancer a Regelui Charles și a lui Kate Middleton au avut loc la doar o lună distanță, cel al regelui a venit în februarie, prin intermediul unei declarații a Palatului Buckingham, iar cel al lui Kate Middleton în martie, prin intermediul unui videoclip postat în mediul online.

După ce Kate Middleton a dezvăluit să suferă de cancer, Regele Charles a transmis o declarație oficială afirmând că este „atât de mândru de Catherine pentru curajul de a vorbi așa cum a făcut-o”. În declarație, regele a transmis că a fost „în contact strâns cu iubita sa noră” și că atât el, cât și Regina Camilla „continuă să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”.

La Trooping the Colour, Kate Middleton a marcat și prima ei apariție regală oficială, căci Prințesa de Wales a trebuit să facă un pas înapoi de la îndatoririle publice în urma unei intervenții chirurgicale abdominale majore în ianuarie și a diagnosticului său ulterior de cancer. Acesta urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe