Tragedie în familia Ducilor de Sussex! Meghan Markle a pierdut al doilea lor copil

25 noiembrie 2020   Royals

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie, când ea şi Prinţul Harry locuiau, deja, în America.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a făcut această mărturisire în cadrul unui articol publicat, ieri, în ziarul New York Times. Aceasta descrie că a simţit o contracţie puternică în timp ce îl aşeza pe micuţul ei, Archie, în pătuţ, în casa lor din Los Angeles.

"După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea", scrie Meghan în articolul de opinie Pierderi pe care le împărtăşim.

Meghan dezvăluie că pierdea sarcinii a avut loc într-o dimineaţă de iulie, care a început cât se poate de obişnuit. După ce a hrănit câinii, Meghan a strâns lucrurile fiului său în vârstă de un an şi l-a ridicat pe acesta din pătuţ, pentru a-i schimba scutecul.

La câteva ore după ce a simţit acea durere puternică în spital, Meghan a fost transportată la spital, însoţită de Prinţul Harry, doar pentru a primi cruntul diagnostic că a pierdut această a doua sarcină. Fosta actriţă mărturiseşte că a putut vedea cum lui Harry i s-a frânt inima în timp ce plângea şi o ţinea de mână pe actriţa aflată pe patul de spital.

Mai multe