Trebuia să le respecte, dar nu i-a păsat! Regulile regale încălcate de Meghan Markle

5 noiembrie 2023   Royals

Meghan Markle ar fi trebuit să respecte câteva reguli stricte în Familia Regală Britanică!

Meghan Markle a intrat în familia regală britanică în mai 2018, când fosta actriță din Suits s-a căsătorit cu Prințul Harry. Lăsând Hollywood-ul în urmă, pentru o scurtă perioadă de timp, Meghan s-a mutat în Anglia pentru a locui cu soțul ei în Windsor. Dar în 2020, la mai puțin de doi ani după ce s-au căsătorit, ducele și ducesa de Sussex au anunțat că se vor retrage din funcția de membri seniori ai familiei regale.

Apoi, câteva luni mai târziu, în vara anului 2020, cuplul a anunțat că se va muta în California împreună cu fiul lor Archie. Apoi, la scurt timp, au anunțat că așteaptă un al doilea copil, fetița lor Lilibet.

Dar când Meghan a fost un membru senior al Familiei Regale britanice, actrița devenită ducesă a trebuit să se asigure că respectă o serie de reguli - scrise și nescrise. Dar care au fost unele dintre regulile dure pe care ar fi trebuit să le respecte?

Oja de unghii

În 2019, cu un an înainte ca cuplul să anunțe că se retrage din funcțiile de membri seniori ai familiei regale britanice, Meghan Markle a fost văzută în public pentru o reprezentație a Cirque du Soleil care a adus beneficii organizației de caritate a soțului ei, Sentebale.

În timp ce a participat la evenimentul strălucitor, Meghan Markle a purtat o ojă de unghii cu nuanțe închise pe degetele de la picioare pentru a se asorta cu rochia ei Roland Mouret. Și din cauza acestei alegeri îndrăznețe de frumusețe, mulți oameni s-au grăbit să spună că ducesa "încalcă protocolul regal" cu oja de unghii închisă la culoare.

Protocolul regal este un cod de conduită pentru ocazii de stat, iar culoarea lacului de unghii nu este inclusă în acest cod. Dar, cu toate acestea, familia regală tinde să favorizeze manichiura mai deschisă, acest lucru fiind perfect demonstrat de marca preferată a regretatei regine și de nuanța pe care o purta cu regularitate - Essie's Ballet Slippers, scrie Mirror

Fără autografe

Participarea la plimbări și la diverse angajamente face parte din viața unui membru al Casei Regale, însă unul dintre lucrurile pe care nu le pot face în timpul unei plimbări s-ar putea să vă surprindă. Kate Middleton a dezvăluit acum ceva vreme, la Chelsea Flower Show, că nu a putut să își scrie numele când i s-a cerut, dar a putut să facă un desen pentru niște copii cu care vorbea. Se spune că ea i-ar fi spus unui copil: „Numele meu este Catherine. Nu am voie să-mi scriu semnătura, este una dintre acele reguli".

Iar în 2018, Meghan Markle ar fi scris ceva în cartea de autografe a unei tinere pe nume Caitlin, dar nu a reușit să se semneze cu propriul nume din cauza faptului că acest lucru este împotriva protocolului. Potrivit diverselor rapoarte, familia regală nu semnează autografe pentru public pentru a împiedica falsificarea semnăturilor lor.

Fără picioare încrucișate

Nu există nicio regulă oficială scrisă care să stipuleze că femeilor din familia regală le este interzis să își încrucișeze picioarele în timp ce stau jos, dar se speculează că acest lucru nu este bine văzut.

Mulți fani se așteptau să o vadă pe Meghan stând în stilul "Ducesei înclinate", care a fost inițial inventat de Prințesa de Wales. Dar uneori Meghan și-a încrucișat picioarele, ca atunci când a participat la ceremonia Queen's Young Leaders Awards din 2018.

Fără dresuri

În timpul ședinței foto oficiale a Ducelui și Ducesei pentru anunțul logodnei lor, Meghan Markle a ales să renunțe la dresuri și să-și etaleze picioarele goale, ceea ce este ceva extrem de neobișnuit pentru un membru al Familiei Regale.

Regretata regină Elisabeta îi purta, Kate Middleton îi purta, iar Prințesa Diana îi purta.

Nașterea lui Archie

Ducele și ducesa de Sussex ar fi așteptat să spună oamenilor că Markle Markle era în travaliu până când Archie s-a născut, lucru rar întâlnit în cazul membrilor familiei regale. Aceștia au șocat apoi lumea atunci când au adoptat o abordare diferită pentru a anunța nașterea lui Archie, cuplul împărtășind vestea pe Instagram.

Acceptarea cadourilor

Se spune că ducesa a încălcat din nou regulile atunci când a acceptat cadouri. Acest lucru se datorează faptului că membrii Familiei Regale nu ar trebui să accepte cadouri care ar putea părea că îi plasează sub vreo obligație față de donator, conform directivelor oficiale ale Palatului Buckingham.

Foto: Getty Images

Mai multe