Trei mesaje secrete transmise de Kate Middleton la Trooping the Colour! Cum s-a dat de gol

24 iunie 2024   Royals

Pe 15 iunie, Kate Middleton a apărut la Trooping the Colour, evenimentul în cinstea Regelui Charles. Bolnavă de cancer, Prințesa de Wales urmează în continuare un tratament de chimioterapie.

Kate Middleton a topit inimile națiunii atunci când a apărut la balconul Palatului Buckingham pentru prima dată în șase luni, în timpul la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Apariția triumfătoare a Prințesei Kate nu înseamnă că va reveni pe deplin la îndatoririle regale, însă a dat publicului de înțeles că se simte bine în ciuda diagnosticului său de cancer. 

La eveniment, ea a arătat perfect într-o rochie monocromă Jenny Packham, cu tocuri Jimmy Choo, pălărie Philip Treacy asortată și o poșetă Mulberry. Prin alegerea ei vestimentară, Kate Middleton a transmis anumite mesaje publicului. Megan Watkins, care e stilist șef la  SilkFred, a comentat ținuta Prințesei de Wales de la Trooping the Colour și a identificat trei detalii cheie care ar putea fi văzute ca fiind mesaje din partea prințesei. 

Potrivit stilistului, Kate Middleton și-ar fi arătat recunoștința față de public alegând mărci britanice pentru o apariție "pe care o așteptam cu toții". Expertul a explicat: "Rămânând fidelă stilului ei clasic, dar în același timp în pas cu moda, Kate a ieșit în rochie monocromă Jenny Packham, pantofi Jimmy Choo, pălărie unghiulară cu boruri largi Philip Treacy și poșetă Mulberry.

Aici, ea și-a arătat dragostea eternă pentru mărcile britanice, un lucru pe care l-a susținut întotdeauna, ceea ce ar putea fi văzut ca un semn de susținere a țării sale în această perioadă dificilă”

„Observatorii regali cu ochi de vultur vor observa că nu este prima dată când Kate poartă această rochie Jenny Packham până la genunchi. Ea a purtat piesa și în weekendul încoronării regelui, anul trecut”. 

Totodată, ținuta purtată de Kate Middleton a semănat foarte mult cu ținuta fiicei sale, Prințesa Charlotte, care a îmbrăcat o rochie albă, accesorizată cu pantofi Mary Jane albi și o fundă albă în păr.

Potrivit lui Megan Watkins, această oglindire ar putea sugera "un sentiment puternic de unitate familială, sprijinul continuu pe care ea îl are din partea familiei sale".

În al treilea rând, s-a considerat că alegerea Prințesei de Wales de a purta alb-negru a avut o semnificație destul de importantă, în încercarea de a reasigura publicul cu privire la un viitor mai luminos. Expertul în stil a explicat: „Deși ținuta ei avea accente de negru, era în principal albă, o culoare care, în mod tradițional, este un simbol al speranței, purității și renașterii, sugerând, probabil, că vor veni vremuri mai bune”.

Meghan Watkins a concluzionat: „Kate a fost întotdeauna o maestră în transmiterea de mesaje prin intermediul aparițiilor sale vestimentare, iar ținutele sale par adesea ca și cum nimic nu este ales fără o atenție deosebită, iar apariția sa la Trooping the Colour nu a făcut excepție. Coordonarea cu copiii ei, optarea pentru o rochie pe care a mai purtat-o și alegerea alb-negru au arătat o rază de speranță pentru prințesă, dragostea ei pentru familie și motivul pentru care ea va fi întotdeauna sursa noastră de inspirație în materie de modă”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe