Trucul secret de stil al lui Kate Middleton care o ajută să aibă apariții perfecte

28 iunie 2023   Royals

Kate Middleton a purtat de mai multe ori în această lună rochii asemănătoare, unele dintre ele cu buline. Un expert vestimentar i-a analizat aparițiile și a dezvăluit cum Prințesa de Wales reușește să aibă apariții wow!

Alegerea lui Kate Middleton de a purta, în special, ținute cu buline este o modalitate inteligentă de a părea mai "abordabilă", susține un expert în stil. Prințesa de Wales a avut o apariție superbă când i-a susținut cu mândrie pe Regele Charles, Regina Camilla și prințul William la Ziua Jartierei, luna aceasta, purtând o rochie foarte elegantă.

Procesiunea de la St George's Chapel este unul dintre cele mai colorate evenimente din calendarul regal, în cadrul căruia sunt purtate rochii de catifea și pălării cu pene. La procesiunea din 13 iunie, alături de William, Regele și Regina, au luat parte Prințesa Anne, Prințul Edward și ceilalți Cavaleri și Doamne ale Jartierei.

Privind de pe margine, Kate Middleton a îmbrăcat o rochie cu buline creată de Alessandra Rich și o pălărie neagră Philip Treacy.

De asemenea, săptămâna aceasta ea a purtat o rochie midi în tonuri marine, cu buline albe. Experta în stil Susie Nelson, fondatoarea Modes and More Vintage, a declarat pentru Express că aceasta a abordat un "design accesibil și jucăuș". Când vine vorba de alegerea ținutelor, Kate Middleton are adesea grijă să aducă un omagiu unei cauze sau unor persoane care îi sunt dragi.

Kate Middleton face declarații puternice prin intermediul culorilor, stilurilor și modelelor. Susie a spus: „Bulinele sunt un design tineresc, accesibil și jucăuș. Ele pot face ca un stil elegant și sofisticat să fie mai ușor de abordat și sunt destul de ușor de realizat de designeri.

Prințesa Diana și regretata regină Elisabeta a II-a erau fane ale bulinelor, iar acestea sunt purtate și de prințesa Beatrice. Unii spun că bulina are forma soarelui, care este un simbol al energiei întregii lumi și al vieții vii. Cercul are echilibru și are, de asemenea, forma lunii, despre care se crede că este calmă. Ele au fost folosite și în artă, cel mai frecvent de Yayoi Kusama și Bridget Riley”. 

Dar, deși poate că în spatele alegerii ținutei se află o mulțime de semnificații, este posibil ca Kate Middleton să fi ales rochiile cu model și pentru o utilizare practică. În trecut, ea a fost văzută purtând modele similare atunci când își ducea copiii la școală.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe