Uite ce stylish este sora Ducesei de Cambridge, Pippa, la un eveniment recent

18 iunie 2018   Royals

De-abia a intrat în al doilea trimestru de sarcină, însă Pippa (34) n-are de gând să-şi modifice agenda. Ea a mărturisit, recent, că starea ei de sănătate e bună şi că sarcina i-a permis să ducă la bun sfârşit activitatea planificată anterior.

foto: revista Hello!

Pippa e însărcinată cu primul copil

Aşa se face că, azi, Pippa s-a prezentat la Guidhall Art Gallery din Londra, unde a avut loc un eveniment restrâns în cinstea paralimpicilor care au participat la Winter Games din Coreea de Sud. Aici, Pippa Middleton, devenită Matthews, a apărut într-un outfit extrem de stylish, care i-a ascuns perfect sarcina avansată.

Ea a îmbrăcat o salopetă din mătase albastră şi peste un sacou alb, anulând astfel imaginea burticii crescute. E drept, ca şi sora sa, Pippa n-a luat foarte mult în greutate în primul trimestru de sarcină, aşa că de-abia se vede că este însărcinată.

Extrem de stylish!

Amintim că acesta este primul copil al Pippei şi-al soţului ei, magnatul James Matthews. Pippa a confirmat sarcina acum o lună, într-un articol postat pe site-ul Waitrose, acolo unde este un autor consacrat. ”Am fost suficient de norocoasă încât să trec de cele 12 săptămâni fără stările de rău. Asta a însemnat că am putut să-mi văd de ale mele”, a mărturisit ea, în rubrica pe care o scrie în cadrul unei reviste.

Mai multe