Ultima apariție a lui Meghan Markle în Nigeria! A îmbrăcat rochia galbenă pe care a purtat-o și în 2020

13 mai 2024   Royals

Meghan Markle și Prințul Harry au încheiat vizita în Nigeria!

Pentru o recepție oficială la casa guvernatorului din Lagos, pe 12 mai, Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a îmbrăcat aceeași rochie galbenă vaporoasă pe care a purtat-o pentru prima aniversare a fiului ei, Prințului Archie, în 2020, așa cum s-a văzut în imaginile din serialul Netflix al cuplului.

Evenimentul a fost găzduit de guvernatorul din Lagos, Babajide Sanwo-Olu, împreună cu șeful Statului Major al Apărării din Nigeria, generalul Christopher Gwabin Musa OFR, care a invitat cuplul să viziteze țara. În momentul în care au ajuns la recepție, Meghan Markle a primit un șal în dar de la soția guvernatorului.

În timpul vizitei la reședința guvernatorului, invitații și gazdele au discutat despre sănătatea mintală, despre Jocurile Invictus și despre vizita în Nigeria a Prințului Harry cu Meghan Markle.

"Pentru Prințul Harry, această călătorie a fost foarte interesantă și informativă", a declarat Sanwo-Olu, conform publicației People. "El a văzut multe și încă se îmbibă de multe lucruri. Unul dintre lucrurile pe care sperăm că le va lua este diversitatea din țara noastră. În continuare noi ne asigurăm că trăim împreună în pace și armonie."

Guvernatorul Sanwo-Olu a declarat că le-a spus lui Harry și Meghan să revină în Nigeria. „Suntem fericiți pentru ceea ce fac pentru personalul militar și problemele de sănătate mintală". Au discutat, de asemenea, despre Jocurile Invictus și despre momentul în care "le putem organiza aici, astfel încât adevărata competitivitate nigeriană să poată fi reflectată și în acest mod. În numele tuturor celor din Lagos, suntem entuziasmați, suntem fericiți să vă avem alături de noi în această după-amiază", a declarat Sanwo-Olu.

Încheierea călătoriei lor în Lagos a avut o semnificație specială, deoarece a reflectat o vizită istorică a părinților Prințului Harry, Regele Charles și Prințesa Diana, vizită oficială pe care cei doi au făcut-o în 1990.

Vizita celebrează, de asemenea, recenta descoperire a lui Meghan Markle că este de origine nigeriană. În 2022, ea a aflat că este 43% nigeriană după ce a făcut un test genealogic. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe