Un alt membru al familiei regale, Sarah Ferguson, luptă împotriva cancerului. Cum a apărut la Royal Ascot

21 iunie 2024   Royals

Sarah Ferguson, Ducesă de York, a fost îmbrățișată cu căldură de membrii familiei regale atunci când a sosit la Royal Ascot alături de fiicele ei, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, și soții acestora, Edoardo Mapelli Mozzi și Jack Brooksbank.

Ducesa în vârstă de 64 de ani a fost foarte jovială și a arătat foarte elegant într-o jachetă crem, cu o fustă bleumarin și o pălărie cu boruri largi asortată, în a treia zi a celebrei curse de cai de la Royal Ascot.

Fosta soție a Prințului Andrew a fost întâmpinată cu îmbrățișări calde de către Mike și Zara Tindall, aceasta fiind al treilea membru al familiei regale lovit de cancer anul acesta.

Vara trecută, ducesa a fost diagnosticată cu cancer de sân în timpul unei mamografii de rutină, fiind supusă, apoi, unei singure mastectomii. Șase luni mai târziu, s-a descoperit că avea și melanom malign.

Într-un interviu acordat revistei HELLO! la începutul acestei luni, Sarah a dezvăluit că se simte mai bine ca niciodată după un an foarte dificil.

Deși Ducesei de York i s-a recomandat de către medicii săi că nu ar trebui să folosească expresia „vindecată de cancer” și continuă să aibă controale regulate pentru orice recidivă, Sarah declară că perspectivele sunt pozitive.

„Trebuie să merg la control în mod regulat și să-mi dau cu cremă pe față pentru a scăpa de leziunile solare din trecut. Dar nu fac imunoterapie, nu iau medicamente și nu fac chimioterapie, iar pentru asta sunt foarte recunoscătoare”, a declarat Sarah pentru HELLO!.

„Am cea mai excepțională familie și am o echipă extraordinar de grozavă de medici și mai am o capacitate enormă de a transforma orice în bucurie”, mai spune ducesa care, într-adevăr, a arătat foarte veselă și plină de viață la cea mai recentă ieșire publica a sa, cea de la festivalul ecvestru Royal Ascot.

Foto: profimedia, getty images

Mai multe