Un dansator, concediat după ce a invitat-o la dans pe Ducesa de Cornwall? A încălcat protocolul!

21 februarie 2018   Royals

Luna trecută, Brendan Cole (41) îşi anunţa demisia de la show-ul Strictly Come Dancing. Imediat după şocantul anunţ, au apărut zvonuri cum că Brendan ar fi fost, de fapt, concediat din cauza faptului că a încălcat protocolul la întâlnirea cu Ducesa de Cornwall, invitând-o pe aceasta la dans.

foto: GettyImages

Camilla a fost invitată la dans

Ducesa de Cornwall a organizat, cu puţin timp înainte de Crăciun, un eveniment caritabil la Palatul Buckingham. În cadrul evenimentului, Ducesa a fost invitată la dans de către dansatorul Brendan Cole. Cei doi au valsat preţ de câteva minute, iar atmosfera a fost foarte destinsă între ei. Ba mai mult, Ducesa părea foarte încântată de experienţă.

A dansat vals

Numai că, imediat după, şefii lui Brendan Cole au fost furioşi şi i-au cerut acestuia socoteală pentru încălcarea protocolului. ”Evenimentul a fost foarte atent orchestrat. Toţi, inclusiv Brendan, au primit brief-ul evenimentului. Numai că Brendan, fiind Brendan, a simţit nevoia să se dea în spectacol şi a ignorat tot ce i s-a spus şi a invitat-o pe Camilla la dans. Aceasta din urmă nu a vrut, din politeţe, să facă vreo scenă, aşa că nu l-a refuzat!” / ”Toţi au fost contrariaţi de tupeul lui, el mereu trebuie să fie în centrul atenţiei. Iar asta a fost ultima picătură pentru toţi implicaţi în acel show şi pentru BBC. Au realizat că el nu poate fi controlat”, spun două surse.

Totuşi, Brendan Cole a apărut în public şi a precizat că demisia sa de la Strictly Come Dancing nu are de-a face cu presupusul incident. ” Am invitat-o la dans pe încântătoarea Ducesă de Cornwall, iar ea a spus, din fericire, da. Ce gazdă minunată şi ce zi uluitoare. / ”Pot să afirm că aceste presupuneri sunt absolut, categoric, neadevărate. Nu a existat niciun astfel de brief din partea BBC-ului.”, şi-a luat el apărarea.

Invitaţia primită la eveniment de către Brendan Cole

Mai multe