Un martor dezvăluie ce s-a întâmplat la câteva minute după ce Prințesa regală Anne a fost lovită de cal

27 iunie 2024   Royals

Prințesa Anne a fost internată la spital după ce a suferit „răni ușoare și comoție cerebrală” chiar pe proprietatea ei, a spus imediat după incident Palatul Buckingham. Situația este actualmente cât se poate de serioasă.

Este una dintre pilonii monarhiei britanice. Sora Regelui Charles a dat de o cumpănă, însă nu este prima dată când suferă un accident la călărie.

Prințesa Anne a ajuns la spital după un accident ecvestru

Prințesa regală Anne a fost internată la un spital din Londra după ce a suferit răni ușoare și comoție cerebrală în timp ce se afla pe moșia ei din Gloucestershire. Incidentul a avut loc duminică seara, a confirmat Palatul Buckingham.

Se pare că regala în vârstă de 73 de ani, care este o călăreață pricepută, o pasionată în ale artei ecvestre a fost lovită cu piciorul de un cal în timp ce se plimbau prin Gatcombe Park.

Imediat după accident, localnicii din apropierea proprietății Gatcombe Park au mărturisit că au văzut o ambulanță aeriană aterizând, urmată de un elicopter de poliție care continua să survoleze. Desigur, oamenii s-au speriat și „s-au gândit la ce era mai rău”.

Un localnic a precizat că a văzut ambulanța aeriană aterizând la orele 21.15, pe 23 iunie și elicopterul de poliție survola în jurul orelor 21.23.

El a adăugat: „Am văzut o ambulanță aeriană că aterizează pe proprietatea ei și m-am gândit „O, Doamne, sper că nu a pățit Anne ceva”. Apoi elicopterul poliției a început să se învârtească și m-am gândit la ce era mai rău.

„M-am gândit că trebuie să se fi întâmplat ceva îngrozitor și mi-am făcut griji că un criminal putea hoinări în libertate, dar elicopterul poliției a ajuns destul de repede”.

Localnicul a adăugat: „Ambulanța aeriană a fost la sol timp de aproximativ 40 de minute cred - nu sunt sigur dacă a dus-o la spital, nu cred, că a zburat în sensul invers spitalului”, și-a dat cu părerea martorul, potrivit Express.

Într-adevăr, deși o ambulanță aeriană a fost trimisă la fața locului, nu a fost nevoie să o ducă atunci pe Prințesa Anne la spital.

Cu toate acestea, sora Regelui a fost ulterior internată și stă deja la spital de trei zile. Mai mult, este îngrijorător, încât se pare că are pierderi de memorie.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe