Un nou bebeluș în Familia Regală română! Sora lui Nicolae al României a născut primul copil

16 octombrie 2024   Royals

Cu multă bucurie, Casa Regală română a anunțat nașterea încă unui copil în sânul familiei.

Iată o veste minunată care bucură întreaga Familie Regală română! Încă un bebeluș regal a venit pe lume! Anunțul a fost dat în urmă cu puțin timp de Casa Regală română, care a remis un comunicat oficial. Potrivit acestuia, Principesa Elena este cea care a devenit a patra oară bunică, însă înțelegem că familia nu s-a grăbit să dea anunțul imediat după naștere, ci în preajma botezului.

„Alteța Sa Regală Principesa Elena a României dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024”, se arată în comunicatul remis de Palatul Elisabeta - de unde înțelegem și de ce, recent, Principesa Elena și soțul său, Alexander Nixon, au fost la Durham la sfințirea unei biserici ortodoxe.

„Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat”, apare și explicația.

„Elisabeta Karina, născută la 4 ianuarie 1989, a fost botezată de Majestatea Sa Margareta în primăvara acelui an. ASR Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, ca și părinții lui Kurt, așteaptă cu bucurie să fie alături de copiii lor duminica viitoare”, se mai arată în comunicat.

Totodată, Casa Regală a publicat și două fotografii în premieră cu tânăra familie, acestea fiind și printre puținele cadre în care apare fiica Principesei Elena.

Elisabeta Karina este sora lui Nicolae al României. Și, prin menționarea faptului că Principesa Elena „a devenit bunică a patra oară”, Casa Regală ia în calcul faptul că acesta are trei copii: pe Maria Alexandra și pe Mihai, din mariajul lui cu Alina-Maria de Roumanie, și pe Iris Anna, din relația anterioară cu Nicoleta Cîrjan.

FOTO: Casa Majestății Sale

Mai multe