Un Paşte solitar în familia regală britanică. Fotografia festivă cu regina şi Prinţul Charles spune multe...

6 aprilie 2021   Royals

Primăvara este în toi pe domeniul regal.

Ce-i drept, poza festivă care a marcat sărbătoarea pascală în Regatul britanic este oarecum solitară, în ciuda copacului frumos înflorit şi a superbelor narcise din fundal. Spunem solitară pentru că în ea apar doar doi membri ai familiei regale britanice, şi anume suverana Elisabeta a II-a şi moştenitorul coroanei, Prinţul Charles. 

Cei doi au fost fotografiaţi la o plimbare pe aleile domeniului Frogmore House, iar într-una dintre fotografiile făcute publice, i-am putut vedea pe cei doi foarte joviali, în special pe regina în vârstă de 94 de ani. 

Cu toate acestea, ceva e oarecum trist în acest set de fotografii festive. Regina nu şi-a mai făcut tradiţionala apariţie publică alături de familia ei numeroasă, după slujba de Paşte, atunci când toţi membrii familiei regale puteau fi admiraţi la o plimbare pe jos de la capelă la reşedinţa regală de pe domeniul Windsor. Pandemia a anulat toată această festivitate.

Ce-i drept, aceste fotografii n-au fost făcute chiar în ziua de Paşte (4 aprilie la catolici şi protestanţi), ci cu o săptămână înainte, pe 23 martie, în grădinile vechi ale reşedinţei regale Frogmore House din Windsor.

Foto: Facebook

Mai multe