Un video ni-l arată pe Prinţul George certat de bonă. Ce a făcut năzdrăvanul?

13 iulie 2018   Royals

În timp ce familia regală britanică se afla la balconul regal pentru a urmări show-ul aerian organizat cu ocazia centenarului RAF, micuţii George şi Charlotte se aflau în grija bonei. Iată ce a putut face Prinţul George de a fost certat de Maria Teresa Borrallo!

La centenarul RAF, George şi Charlotte nu şi-au însoţit părinţii nici la ceremonia religioasă de la Westminster Abbey, nici la apariţia de la balconul Palatului Buckingham. S-au aflat, însă, în interiorul palatului şi au urmărit, de la geam, show-ul aerian.

La un moment dat, năzdrăvanul George (4 ani şi 11 luni) poate fi văzut în timp ce este certat de dădaca Maria Teresa Burrallo, pentru comportamentul său neadecvat. Nu ştim exact ce a făcut viitorul rege, însă este evidentă indignarea bonei, mai ales că la câteva secunde de la incident, George a fost îndepărtat de la fereastră. Sora sa, în schimb, curioasa şi joviala Charlotte, a urmărit în continuare show-ul de la fereastră.

Nu este prima dată când George este obraznic şi este certat. La nunta Pippei Middleton, Kate a fost surprinsă în timp ce-şi certa fiul pentru comportamentul lui neadevat. Chipurile, pe atunci, micuţul şi-ar fi călcat mătuşa pe rochie şi n-ar fi ascultat instrucţiunile mamei sale.

George, obraznic la nunta mătuşii sale

Mai multe