Unchiul Ducesei de Cambridge, arestat după ce şi-a bătut soţia!

16 octombrie 2017   Royals

Familia lui Kate Middleton a fost făcută de ruşine de către Gary Goldsmith, fratele lui Carole Middleton. Potrivit presei britanice, bărbatul şi-a bătut soţia şi a fost arestat, vineri dimineaţa, pentru violenţă domestică.

Gary Goldsmith şi soţia sa, j=Julie-Ann

Joi seară, Gary Goldsmith şi soţia sa, Julie-Ann Goldsmith, au luat parte la un eveniment caritabil, care a avut loc la Home House din Londra. Atmosfera dintre cei doi soţi a fost una relaxantă pe parcursul evenimentului, însă totul s-a schimbat când au coborât din taxi, în faţa casei lor.

Nu ştim exact cum s-au petrecut lucrurile, însă, potrivit poliţiei londoneze, cineva a apelat serviciu de urgenţă pentru a-l acuza pe Gary Goldsmith de violenţă domestică asupra soţiei sale de cinci ani, Julie-Ann Goldsmith.

Ziarul ”The Times” susţine că unchiul Ducesei de Cambridge şi-a bătut soţia, motiv pentru care, vineri la primele ore ale dimineţii, acesta a fost arestat. Aşa se face că Gary urmează să se prezinte în faţa magistraţilor de la Westminster pe 31 octombrie pentru a-şi justifica fapta.

Gary este fratele mai mic al lui Carole Middleton, mama Ducesei de Cambridge

Despre Gary s-a mai scris şi când a lipsit nemotivat de la nunta Pippei Middleton, care a avut loc anul acesta. Chipurile, acesta n-ar fi fost primit decât la ceremonia de la St. Mark`s Church, fiind rugat să nu se prezinte la recepţia de după.

Mai multe