Unde a dispărut Prințesa Charlene? De peste două săptămâni n-a mai fost văzută, Albert se afișează singur

3 octombrie 2024   Royals

Fanii regali se sesizează de îndată, dacă Prințesa Charlene stă prea mult într-un con de umbră. Cumva, pare că există în continuare o îngrijorare, după ce a fost bolnavă în urmă cu doi ani și s-a retras în Africa natală.

Nu credem că este cazul de îngrijorări mari, căci în ultimul timp, Prințesa Charlene de Monaco a arătat mai bine ca niciodată.

Mai mult, pare că relația sa cu soțul aparent înstrăinat ar fi reluat un făgaș normal, după multitudinea de zvonuri potrivit cărora mariajul lor ar fi unul de fațadă.

Curios însă, după o serie de evenimente la care s-a afișat și după un sfârșit de vară unde a fost foarte activă, Prințesa Charlene de Monaco a intrat iar în umbră totală.

Ultimul eveniment public la care a fost prezentă a fost inaugurarea unui adăpost pentru animale, în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Ce-i drept, la acest eveniment Charlene nu părea foarte bine dispusă, doar animăluțele adorabile au reușit s-o facă să zâmbească.

În calitatea ei de președintă a SPA, Prințesa Charlene a fost prezentă la evenimentul de inaugurare alături de soțul ei, Albert, prima adoptând o ținută ultra elegantă, de toamnă, și anume un costum cu pulover și fustă lungă, maro, la care a asortat o pereche de pantofi cu un ton mai deschis.

Asta se întâmpla la mijloc de septembrie. De atunci, nu se mai știe nimic de Prințesă. Verva cu care se înconjurase în ultima perioadă a dispărut.

Nu asta s-a întâmplat însă și cu Albert de Monaco. El a rămas la fel de activ.

Pe 22 septembrie, Prințul a ajuns la New York, la adunarea statelor membre ONU. 

Nici bine nu a revenit din SUA la sfârșitul lunii septembrie, căci a și plecat înspre Roma.

Pe 1 octombrie, Albert de Monaco a celebrat centenarul echipei AS Monaco, iar înainte a inaugurat un pod proaspăt renovat, Bridge du Coq. Ei bine, la niciunul dintre aceste evenimente, Prințesa Charlene nu a mai apărut, iar fanii regali sunt ușor îngrijorați.

Oare este cazul să ne facem griji?

Foto: Instagram

Mai multe