Unde e Charlène? Prințul Albert de Monaco a mers la Wimbledon însoțit de o altă femeie

10 iulie 2024   Royals

Prințesa de Monaco a absentat din nou de la un eveniment considerat de neratat pentru soțul ei. Ca și în anii precedenți, Albert și-a ocupat locul în loja regală alături de verișoara sa, Mélanie-Antoinette de Massy.

Pentru Albert de Monaco, vara aceasta se desfășoară în zodia sportului. După ce l-a urmărit pe Charles Leclerc câștigând Marele Premiu al Principatului Monaco, Prințul a purtat cu mândrie flacăra olimpică în timpul legendarei ștafete și chiar a asistat la startul celei de-a șaptea etape a Turului Franței 2024.

Pasionat de sport, tatăl gemenilor Jacques și Gabriella nu ar fi ratat turneul de la Wimbledon pentru nimic în lume. Astfel că luni Albert de Monaco a zburat la Londra pentru a urmări meciurile masculine și feminine din optimi. Arătând foarte chic într-un sacou bleumarin și pantaloni bej (cumva „uniforma” nobilimii la astfel de evenimente), fratele prințeselor Caroline și Stéphanie și-a ocupat locul în loja regală alături de alte celebrități din așa-numita lume Gotha. La câțiva metri de el se aflau Marie-Christine, soția prințului Michael de Kent, și Birgitte, Ducesa de Gloucester - pe care a și salutat-o la sosire, sărutându-i galant mâna.

Cu toate acestea, Albert de Monaco nu a călătorit singur, spectatorii putând să-l vadă însoțit de o altă femeie decât soția sa, Charlène - care a absentat, iată, din nou de la un eveniment considerat de neratat pentru soțul ei. Ca și anul trecut, el a fost însoțit de verișoara sa, Mélanie-Antoinette de Massy.

Aceasta din urmă, pasionată de terenurile de zgură, este președinta Federației monegasce de tenis și a Monte-Carlo Country Club. Înainte de a asista la meciurile zilei, Prințul Albert de Monaco și-a făcut timp pentru a saluta publicul și pentru a face cu mâna fotografilor. Încântat să asiste la încă un Grand Slam, el a afișat un zâmbet larg pe tot parcursul evenimentului sportiv.

FOTO: Getty Images, Profimedia

Mai multe