Unde s-au retras Harry şi Meghan imediat după nuntă?

21 mai 2018   Royals

Meghan Markle şi Harry au avut o nuntă spectaculoasă în weekend, iar cei doi miri au fost urmăriţi de oameni de pe tot globul sâmbătă, 19 mai, în timp ce şi-au jurat iubire veşnică la Capela St. George de la Castelul Windsor.

Apoi au participat alături de invitaţii lor la o petrecere privată găzduită de însuşi prinţul Charles. Dar unde au petrecut Harry şi Meghan noaptea nunţii şi ziua de duminică? Ducii de Sussex nu au putut pleca în luna de miere pentru că astăzi vor participa alături de întreaga familie regală la o petrecere în grădină în cinstea a 70 de ani de viaţă a lui Charles şi a muncii depuse de acesta în spitirul coroanei britanice.

Dar cuplul a putut să se bucure însă de o zi liberă, departe de toată agitaţia. Meghan şi Harry au fost văzuţi plecând duminică de la Castelul Windsor, însă cuplul nu s-a întors la vila lor din cadrul Palatul Kensinghton.  Se pare că cei doi îndrăgostiţi s-ar fi retras la Cotswolds, la căsuţa lor cu patru dormitoare. De asemenea, cei doi ar fi mers în aceeaşi locaţie şi în ziua de dinaintea nunţii, pentru a se bucura de câteva momente împreună.  Potrivit surselor, cabana "este privată, are o vastă bucătărie în plan deschis şi zonă de luat masa, dar şi o mulţime de ferestre mari pentru o privelişte uimitoare". 

Foto: Arhiva OK!

Mai multe