Va scrie Prințul Harry volumul 2 al cărții „Spare” despre evenimentele recente? Iată temerile Palatului

16 ianuarie 2024   Royals

Potrivit unor informații care circulă în Marea Britanie, se crede că Palatul Buckingham se teme că Prințul Harry va scrie o continuare a cărții sale din 2023, "Spare", iar Meghan Markle ar putea să-și scrie propriile memorii.

Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii în urmă cu mai bine de un an, pe 10 ianuarie 2023. Volumul foarte așteptat a fost scris de J. R. Moehringer și publicat de Penguin Random House ca parte a contractului de patru cărți încheiat de soții Sussex cu editura.

Deși cartea a dezvăluit lansat multe bombe în cele 416 pagini ale sale, au existat afirmații potrivit cărora sunt multe lucruri pe care Prințul Harry nu le-a inclus. Și chiar s-a zvonit că există suficient material pentru ca el să scrie un al doilea volum de memorii, iar Palatul Buckingham se teme de această posibilitate.

Prințul Harry a declarat la scurt timp după publicarea cărții că "ar fi putut fi două cărți". Vorbind pentru Telegraph, el a recunoscut: "Partea cea mai grea a fost să scoatem lucruri". Iar acum s-a speculat că Palatul Buckingham se teme că fiul cel mic al regelui Charles va scrie o continuare a cărții „Spare”.

Într-o carte despre monarh, scrisă de Robert Hardman, se afirmă că "Pentru Palat, cel mai îngrijorător aspect al cărții a fost omiterea unor mari părți din evenimentele mai recente." De asemenea, în carte se mai afirmă: "Nu este vorba de o carte de dragoste: "Nu a trecut neobservat faptul că nunta lui Harry și a lui Meghan, viața lor conjugală și eventuala lor plecare din lumea regală au reprezentat o mică parte - mai puțin de o cincime - din memoriile prințului Harry. Acest lucru a sugerat fie o continuare, fie, poate, o carte de memorii a lui Meghan la momentul potrivit".

Când Prințul Harry a vorbit cu publicația The Telegraph după lansarea cărții "Spare", a dezvăluit că lungimea proiectului final a fost dublă față de cea a cărții care se află acum pe rafturile librăriilor. "Era de 800 de pagini, iar acum a ajuns la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărți, să o spunem așa, iar partea cea mai grea a fost să scoatem lucruri".

De asemenea, el a declarat pentru ziar: "Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine și fratele meu și, într-o oarecare măsură, între mine și tatăl meu, pe care nu vreau ca lumea să le știe. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată", notează Mirror

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe