Veste fericită din Iordania! Prințesa Aisha, nepoata Regelui Abdullah, s-a logodit! Cine e viitorul soț

11 iunie 2024   Royals

Prințesa Aisha bint Faisal, nepoata Regelui Abdullah și a Reginei Rania ai Iordaniei, și-a anunțat logodna cu Kareem Yazeed Al-Mufti.

Felicitări pentru Prințesa Aisha bint Faisal a Iordaniei, nepoata Regelui Abdullah al II-lea și a Reginei Rania, care tocmai și-a anunțat logodna cu Kareem Yazeed Al-Mufti. Prințesa Aisha a sărbătorit evenimentul în stil tradițional iordanian, la o ceremonie de familie la care au participat unchiul ei, Regele Abdullah al II-lea, verii ei, Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Al Hussein Bin Abdullah al II-lea și Prințul Ashem Bin Abdullah, precum și tatăl ei, Alteța Sa Regală Prințul Faisal bin Al Hussein. 

Aisha este sora mai mică a prințului Omar și a prințesei Ayah și este, de asemenea, geamăna identică a prințesei Sara. Mama ei este Prințesa Alia Tabbaa.

Cine e viitorul soț al Prințesei Aisha

Noul ei logodnic are o relație strânsă cu familia regală iordaniană. Kareem Yazeed Al-Mufti a studiat la Academia Regelui, un internat mixt din Madaba-Manja, alături de Prințul moștenitor Hussein. Cei doi au fost, de asemenea, colegi de clasă la Universitatea Georgetown din Washington DC, unde prințul moștenitor a studiat istorie internațională.

Prințesa Aisha bint Faisal nu este nici ea străină de învățământul superior, deținând un masterat în religie, drept și societate la Universitatea din Westminster. Tânăra de 27 de ani este, de asemenea, un adevărat susținător al schimbărilor sociale. Ea a lucrat pentru programul „Generații pentru pace”, o „entitate non-profit de consolidare a păcii” înființată de tatăl ei, și a publicat două lucrări academice despre sistemul penitenciar înainte de a-și termina masteratul.

Viitoarea nuntă din Iordania vine după ce anul trecut Prințul moștenitor Hussein și Prințesa Rajwa și-au unit destinele în vara lui 2023, în cadrul unei ceremonii uimitoare. Unele dintre cele mai influente nume din lume au călătorit în Iordania pentru spectaculosul eveniment, inclusiv Prințul și Prințesa de Wales; Prințesa Beatrice și soțul ei Edoardo Mapelli Mozzi; Prima Doamnă a Statelor Unite, Dr. Jill Biden; Regina Sofia a Spaniei; și Sultanul și Prințul din Brunei.

Au fost prezenți și Regele Frederik și Regina Mary, care între timp au devenit monarhii Danemarcei. 

Foto: X/@CoutureRoyals, Instagram

Mai multe