Vestea dată de Meghan Markle și Prințul Harry înainte de ziua de naștere a ducesei! Sunt foarte încântați

23 iulie 2023   Royals

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat o nouă colaborare, care ține de fundația lor, Archewell.

Prințul Harry și Meghan Markle luptă pentru mai multe cauze, însă una dintre cele mai importante este egalitatea de gen. Așadar, cu doar câteva săptămâni înainte de cea de-a 42-a aniversare a ducesei de Sussex, ei au făcut o nouă donație importantă prin fundația lor, Archwell.

Într-un anunț pe site-ul lor Archewell, s-a confirmat că organizația a sprijinit Equimundo, o organizație caritabilă care își propune "să implice bărbații și băieții ca aliați în egalitatea de gen". Noul raport a scos la lumină o proporție din ce în ce mai mare de bărbați care participă la îngrijirea copiilor în cele 17 țări analizate, scrie Hello Magazine

Rezumând raportul, care poate fi citit integral aici, Archewell a transmis: „Datele din 2023 arată că bărbații sunt din ce în ce mai implicați în îngrijirea persoanelor și ar dori să își sporească activitatea de îngrijire la domiciliu, deși normele sociale adânc înrădăcinate și lipsa unor politici de sprijin și a unor structuri de putere îi descurajează să facă acest lucru.

Raportul recunoaște munca de îngrijire ca fiind fundamentul societății și face apel la progrese continue în direcția egalității de gen. De asemenea, subliniază necesitatea unei reprezentări mediatice care să normalizeze rolurile de îngrijire ale bărbaților."

Acesta a concluzionat: "Fundația Archewell este mândră că a sprijinit acest raport, precum și activitatea continuă a Equimundo pentru a promova egalitatea de gen în întreaga lume."

Vestea vine cu doar câteva săptămâni înainte de cea de-a 42-a aniversare a ducesei de Sussex și, deși Prințul Harry își va răsfăța probabil soția în ziua ei specială, sărbătorile vor fi ținute în mare parte departe de ochii publicului.

Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc un adevărat coșmar

Zvonurile despre dificultățile financiare ale Prințului Harry și ale lui Meghan Markle continuă să circule după ce cuplul a pierdut contractul de zeci de milioane de dolari cu Spotify.

O sursă a declarat pentru PageSix că ducii se află „sub o presiune financiară enormă pentru a-și finanța stilul de viață luxuriant din California, inclusiv conacul de 14 milioane de dolari și costurile uriașe cu securitatea”.

„Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, probabil că a făcut din viața lor un iad. O pauză de la viața de cuplu sperăm că îi va ajuta să găsească resursele pentru a merge mai departe”, continuă sursa citată. Mai mult, un informator anonim a declarat pentru pagina de Instagram Deuxmoi, specializată în știri cu vedete, că perechea și-a vândut conacul din Montecito și că Prințul Harry locuiește în alt loc.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe