Veştile nu sunt îmbucurătoare, Charlene e epuizată! Prinţesa a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală şi are perioade când refuză mâncarea

23 noiembrie 2021   Royals

Charlene de Monaco a făcut foamea în timpul petrecut departe de familie, tocmai în Africa de Sud.

Prinţesa, în vârstă de 43 de ani, a stat 10 luni în Africa de Sud din cauza problemelor de sănătate şi în urmă cu două săptămâni a revenit la Monaco. Soţul ei, Prinţul Albert, a dezvăluit că Charlene a fost internată într-o clinică după ce a devenit „evident că nu se simte bine”, iar asta doar la câteva ore de la întoarcerea ei în Monaco.

Prinţesa născută în Zimbabwe s-a vindecat de o infecţie severă la urechi, nas şi gât în ţara ei natală. În mijlocul luptei sale cu boala, Charlene a vrut să-şi vadă gemenii, pe Prinţesa Gabriella şi pe Prinţul Jacques, precum şi pe soţul ei, Prinţul Albert al II-lea. Asta după ce a ratat chiar şi cea de-a zecea aniversare a nunţii ei şi a lui Albert, care a avut loc în timpul recuperării ei. Pe 1 septembrie, Charlene s-a prăbuşit din cauza complicaţiilor apărute în urma intervenţiei chirurgicale suferite pentru infecţia ORL.

Se spune că în urma operaţiilor nu a putut să mai mănânce o perioadă considerabilă de timp. De aceea se crede că după intervenţiile chirurgicale suferite în ultimele şase luni prinţesa este „epuizată”.

 „Nu a putut să mai mănânce alimente solide în ultimele şase luni, iar asta din cauza operaţiilor prin care a trecut de atunci. A reuşit să bea doar lichide printr-un pai, aşa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală”.

Prinţul Albert a confirmat că Prinţesa se confruntă acum cu „epuizarea, atât emoţională, cât şi fizică”.

Într-un interviu acordat People, Albert a vorbit despre recuperarea ei, menţionând că prinţesa suferă de „o oboseală incredibilă” şi a confirmat, de asemenea, că pofta ei de mâncare a avut de suferit în timpul recuperării.

 „Evident că au existat consecinţe în urma intervenţiilor chirurgicale şi procedurilor pe care le-a suferit în ultimele luni”.

„Acesta a fost cu siguranţă un factor, dar în acest moment prefer să nu comentez mai departe’’.

„Pot spune că suferă de o oboseală incredibilă. Nu doarme bine de câteva zile şi nu mănâcă deloc bine. A slăbit mult, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potenţiale afecţiuni. O răceală sau gripă, sau, Dumnezeu să ne ajute, Covid”.

De la anunţul că Charlene a fost internată într-o clinică, secţiunea de comentarii a Instagramului ei a fost inundată de urări pentru o recuperare rapidă.

De Ziua Naţională, care a fost sărbătorită zilele trecute la Monaco, copiii au ieşit alături de tatăl lor pe balcon şi au ţinut pancarte pe care stătea scris: „Ne e dor de tine, mami!”.

Mai multe