Viața amoroasă scandaloasă a surorii Regelui Charles! Anne s-a îndrăgostit de garda ei de corp

12 decembrie 2023   Royals

Odată cu aniversarea a 31 de ani de căsnicie cu cel de-al doilea soț, viceamiralul Sir Timothy Laurence, au ieșit la iveală dezvăluiri neștiute despre viața amoroasă a Prințesei Anne, inclusiv o presupusă aventură secretă cu garda ei de corp.

Prințesa Anne a sărbătorit ieri, 12 decembrie, 31 de ani de căsătorie cu viceamiralul Sir Timothy Laurence, fericita lor nuntă având loc în 1992 la Crathie Kirk, lângă Balmoral. Totuși, viața amoroasă a Prințesei Anne nu a fost una liniștită, iar în tinerețe, Anne, acum în vârstă de 73 de ani, a avut parte de drame romantice. Aceasta include o relație scandaloasă cu garda ei de corp, precum și o aventură cu fostul soț al Reginei Camilla.

Garda de corp a Prințesei Anne

Multă vreme s-a zvonit că Prințesa Anne a avut o idilă cu garda de corp, sergentul Peter Cross, într-o perioadă în care aceasta era încă căsătorită cu primul ei soț, căpitanul Mark Phillips. Relatările susțin că o aventură a avut loc într-adevăr între Anne și Peter.

Ofițerul de poliție născut în Sheffield a fost repartizat în 1979 în cadrul detașamentului de protecție regală și i s-a încredințat responsabilitatea de a o păzi pe Prințesa Anne, pe atunci în vârstă de 29 de ani, la Gatcombe Park din Gloucestershire, precum și în timpul diferitelor angajamente regale ale acesteia. După cum se detaliază și în serialul The Crown, imediat au început să circule zvonuri despre cei doi, iar Peter ar fi fost "mutat foarte repede" în alt departament de către șefii Scotland Yard.

Deși Anne nu a vorbit niciodată în public despre relația lor, Peter a continuat să vândă povestea sa pentru The News of the World în 1984. El a deschis apoi din nou subiectul despre presupusa lor perioadă petrecută împreună în 2020, după ce The Crown a stârnit un nou interes pentru primii ani de viață ai lui Anne, spunând pentru Mail Online că prințesa a fost "una dintre cele mai fascinante femei pe care el le-a întâlnit vreodată"'' și că sentimentele lor au fost "atât de reale", scrie Mirror

Potrivit lui Peter, care la acea vreme era căsătorit și avea doi copii mici, el și Prințesa Anne au început să se apropie în timpul unor discuții intime pe scările din spate ale proprietății sale de la țară și sorbeau cafea împreună până la primele ore ale dimineții. Amintindu-și de aparentul lor prim sărut, care ar fi avut loc în timp ce căpitanul Mark era plecat, Peter Cross a susținut că era așezat într-un fotoliu, cu prințesa Anne la picioarele sale. Peter a dezvăluit: "Mâna mea dreaptă era cam atârnată peste brațul scaunului. Dintr-o dată, ea s-a întors și s-a uitat la mine. În același timp, mâinile noastre s-au atins, apoi s-au strâns. Timp de câteva secunde, am rămas așa - ca două statui, privindu-ne direct în ochi, cu mâinile încleștate. Apoi, brusc, ne-am sărutat." Preocupați că vor fi văzuți, cei doi s-ar fi îndreptat apoi spre bibliotecă, unde s-au "îmbrățișat".

Foto: Getty Images, Profimedia 

Mai multe