Victoria echipei La Roja i-a făcut pe regalii spanioli să se îmbrace din nou în roșu

16 iulie 2024   Royals

Triumful echipei naționale de fotbal a Spaniei la UEFA EURO 2024 i-a făcut pe Regina Letizia, pe Regele Felipe și pe fiicele lor să se îmbrace în culoarea echipamentului ei, care i-a purtat noroc.

Sportul spaniol a sărbătorit marea victorie a echipei naționale de fotbal masculin la Euro 2024. Echipa națională a învins echipa Marii Britanii cu scorul de 2-1, un moment istoric pe care Infanta Sofia și Regele Felipe al VI-lea l-au trăit în direct pe Stadionul Olimpic din Berlin.

Ieri, câștigătorii au fost primiți în audiență de Regele Felipe și de Regina Letizia a Spaniei la Palatul Zarzuela, unde, în semn de respect și prețuire, cei doi monarhi au adoptat în ținuta lor un obiect vestimentar roșu, în ton cu echipamentul campionilor. Marea surpriză a venit, însă, dinspre cele două fiice ale suveranilor, care au purtat tricouri ale echipei naționale.

Pentru această întâlnire cu echipa de fotbal a Spaniei după victoria de la Berlin, Regina Letizia nu a ezitat să îmbrace din nou culoarea roșie, care îi place atât de mult și care este atât de reprezentativă pentru uniforma echipei spaniole. Mai exact, suverana a „reciclat” din garderoba sa o rochie modernă în această nuanță vibrantă, cu fermoar frontal, un detaliu foarte șic și încă în trend.

Această rochie fără mâneci, croită la baza gâtului, a fost purtată pentru prima dată de Regina Letizia în timpul unei audiențe la Palatul Zarzuela cu echipa națională de baschet masculin, în septembrie 2019, după câștigarea Cupei Mondiale. Cu acea ocazie, ea a asortat-o cu o pereche de pantofi slingback Carolina Herrera. Ulterior, a mai purtat-o în mai 2022, la Competitive Advantages of Filming in Spain de la Auditorium ICEX din Madrid, cu o geantă din piele de șarpe de la Carolina Herrera și pantofi cu toc din piele de la Magrit.

FOTO: Getty Images

Mai multe