Viitoarea regină a Țărilor de Jos, la brațul Regelui Felipe al Spaniei. Ce premieră pentru Prințesa Catharina-Amalia

21 iunie 2022   Royals

Prințesa Catharina-Amalia a Țărilor de Jos, surprinsă pentru prima dată purtând o tiara. Piesa spectaculoasă a fost și pe capul mamei sale în ziua nunții.

Seară mare de bal, o cină regală din Oslo care a primit nobilimea scandinavă, cu ocazia zilei de naștere a Prințesei Norvegiei Ingrid Alexandra.

Desigur că vedeta absolută a fost sărbătorita, care și-a celebrat cei 18 ani de viață, însă Prințesa Catharina-Amalia a Țărilor de Jos a impresionat cu tiara deosebită, aceeași piesă prețioasă purtată de mama sa, Regina Maxima, în ziua nunții ei, în 2002.

În marea sală de bal din Oslo, viitoarea regină a Țărilor de Jos a pășit la brațul Regelui Felipe al Spaniei, iar prezența ei a fost foarte apreciată. Într-o rochie lungă corai și pelerină, tiara mamei sale a făcut-o să strălucească.

Tânăra de 18 ani, prima în linia de succesiune la tronul olandez este fiica cea mare a Reginei Maxima și a Regelui Willem-Alexander. Ea a dezvăluit în urmă cu ceva timp că iubește tiarele. Ba mai mult, le recunoaște pe toate cele din Europa.

Foto: Profimedia

Mai multe