Viitoarea regină olandeză începe pregătirile. Prințesa Catharina-Amalia, în fața primei vizite de stat

8 aprilie 2024   Royals

Fiica cea mare a Regelui Willem-Alexander al Țărilor de Jos și a Reginei Maxima se află în fața unui capitol important al vieții. Începe să fie din ce în ce mai prezentă, pregătindu-se pentru rolul istoric pe care-l va prelua, la un moment dat.

Prințesa Catharina-Amalia, în vârstă de 20 de ani, urmează să bifeze luna aceasta un eveniment important pentru ea, în calitate de moștenitoare a Tronului olandez. Alături de părinții ei, vor primi o vizită de stat importantă: cuplul regal spaniol, format din Regele Felipe și Regina Letizia.

Monarhul spaniol și soția vor ajunge în Țările de Jos pentru o vizită de stat între 17 și 18 aprilie.

Prima zi va culmina cu un banchet de stat la Palatul Regal din Amsterdam, iar Casa Regală olandeză a confirmat că Prințesa Catharina-Amalia se va alătura părinților ei, împreună cu surorile sale, prințesa Beatrix și prințesa Margriet, la balul elegant.

Acest dineu de stat va oferi ocazia doamnelor să-și etaleze diademele prețioase!

Prințesa Catharina-Amalia a purtat tiara pentru prima oară la majoratul Prințesei Ingrid Alexandra, în 2022.

Cea mai recentă petrecere la care a purtat diademă a fost anul trecut în octombrie, când viitoarea regină olandeză a participat alături de multe alte prințese la majoratul Prințului moștenitor Christian al Danemarcei. Cu această ocazie, Catharina-Amalia a fost ravisantă într-o rochie indigo. Alteța Sa regală nu poartă ținute foarte îndrăznețe, ci rochii mai degrabă clasice și cuminți. O posibilă explicație ar fi că este ușor complexată de kilogramele în plus vizibile. În decembrie, ea a împlinit 20 de ani.

Indubitabil este răsfățata ”lui tata”, cu care și seamănă izbitor.

Prințesa moștenitoare a Țărilor de Jos studiază politica, psihologia, dreptul și economia la Universitatea din Amsterdam, iar recent s-a relocat în capitala Olandei, după ce anterior a fost nevoită să-și părăsească reședința studențească din centrul Amsterdamului din cauza unei serii de amenințări venite din partea Mafiei.

Foto: Getty Images & Profimedia

Mai multe