Vrea să fie în pas cu moda? Pe cine a angajat Prințul William și cine îi plătește serviciile de lux

25 septembrie 2023   Royals

După ce s-a întors din New York, Prințul William a făcuto schimbare majoră în echipa sa!

Prințul William a angajat un nou membru în echipa sa, urmând un obicei stabilit chiar de tatăl său, Regele Charles. Potrivit GB News, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a angajat un valet pentru a se putea concentra pe responsabilitățile sale tot mai mari în calitate de moștenitor al tronului.

Postul de știri relatează că noul membru al casei și-a început rolul la începutul acestei luni, dar nu a călătorit cu prințul la New York săptămâna trecută. Se pare că valetul acționează în calitate de asistent personal al lui William, ale cărui îndatoriri includ responsabilitatea pentru garderoba și aspectul său. Raportul adaugă că nu contribuabilii plătesc nota de plată pentru noul membru al personalului, în schimb, se spune că venitul prințului din partea Ducatului de Cornwall ar fi finanțat angajarea. 

Viitorul rege calcă pe urmele tatălui său, Regele Charles, care a angajat valet de mai mulți ani. Palatul Kensington a refuzat să comenteze aceste informații, scrie Hello Magazine

Se știe că Prințul William a efectuat săptămâna trecută o vizită de două zile la New York, în sprijinul inițiativei sale pentru Premiul Earthshot. Pe lângă întâlnirea cu studenții implicați în proiectul "Billion Oyster Project" de pe râul Hudson, Prințul William a participat la Summitul pentru inovare al Premiului Earthshot și a vizitat o stație de pompieri FDNY.

Cea de-a treia ceremonie de decernare a premiilor Earthshot Prize va avea loc în Singapore, la 7 noiembrie, dar se pare că Prințesa de Wales nu se va alătura soțului său.

Între timp, Regele Charles și Regina Camilla au efectuat săptămâna trecută o vizită de stat de trei zile în Franța, unde Regele Charles a făcut istorie în Senatul francez, iar Camilla a uimit cu apariția ei la banchet, îmbrăcată în Dior și cu bijuterii de safir, care au aparținut regretatei Regine Elisabeta. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe