Vrei cercei ca ai lui Kate Middleton? Vezi ce bijuterii a purtat în India?

11 aprilie 2016   Royals

Curiosul caz al Ducesei Kate. Curios în sensul că soţia lui William reuşeşte să-şi accesorizeze foarte frumos ţinutele şi cu piese modeste, dar şi cu unele foarte scumpe.

În turneul regal de-abia început, în India şi Buthan, ducesa a purtat, în cadrul meciului de crichet jucat într-o suburbie a Mumbaiului, o pereche de cercei suflaţi cu aur şi cu design boho. Costul lor? Doar opt lire sterline, de la lanţul britanic Accessorize.

La seara de gală care a avut loc duminică seara, tot la Mumbai, acolo unde ducii s-au întâlnit cu toată crema de la Bollywood, Kate a optat pentru o pereche de cercei mai opulenţi, creaţi de designerul indian de bijuterii Amrapali, accesorii în valoare de 2.500 de lire sterline.

Perechea s-a potrivit perfect cu rochia delicată, asemănătoare unui sari indian, care a fost creată de Jenny Packham, iar mărgelele au fost inserate manual pe material, în India.

La primul eveniment la care a participat duminică, Kate a purtat o rochie peplum creată de casa Alexander McQueen, la care a accesorizat o pereche de cercei cu design complex, de la brandul Cassandra Goad, în valoare de 1,495 lire sterline.

Foto: Getty Images

Mai multe