William, foc și pară iar pe Meghan! Prințul vrea să știe ce-a făcut cu diamantele Prințesei Diana

3 octombrie 2024   Royals

Prințul William e „profund deranjat” de faptul că nu se știe unde se află diamantele ce au aparținut regretatei sale mame, Prințesa Diana, ce i-au fost dăruite lui Meghan Markle.

Meghan Markle a primit un inel de logodnă de la Prințul Harry, care includea două diamante din colecția de bijuterii a răposatei sale mame.

Prințul William ar fi îngrijorat de faptul că nu știe unde se află unele dintre bijuteriile regretatei mamei sale care i-au fost dăruite lui Meghan Markle.

Este o moștenire de familie importantă, pe care n-o poți ignora ușor.

Chiar dacă le-a primit, are o responsabilitate aparte în a le păstra.

Meghan, în vârstă de 42 de ani, a primit un inel de logodnă de la Prințul Harry, în vârstă de 40 de ani, în 2017, care ar fi inclus două diamante din colecția regretatei sale mame.

Cele două pietre prețioase au fost așezate lângă o piatră din Botswana pe o fâșie simplă de aur, potrivit prințului Harry la acea vreme. Se crede că la mai puțin de doi ani mai târziu, inelul de logodnă a fost ușor modificat, o fâșie mai subțire fiind adăugată drept „actualizare”.

Se crede că Meghan și-a etalat pentru prima dată noua versiune, alături de un alt inel la Trooping the Color în 2019. Ducesa de Sussex însă a fost văzută fără inel la mai multe evenimente anul acesta, inclusiv la o gală în mai. Ulterior a apărut informația potrivit căreia bijuteria ”se ajustează”.

Soția Prințului Harry nu a purtat inelul nici la Jocurile Invictus unde l-a însoțit pe Duce. O sursă a declarat pentru revista New Idea că Prințul William, cumnatul său în vârstă de 41 de ani, ar fi îngrijorat de soarta diamantelor care au aparținut răposatei sale mame, relatează Mirror.

Este încă un lucru care creează tensiuni între cei doi frați regali, certați de atâta vreme.

Foto: GettyImages

Mai multe