William poate fi și gelos? Reacția prințului atunci când Kate Middleton socializa cu un actor chipeș

19 iulie 2023   Royals

La finala turneului de tenis de la Wimbledon, Kate Middleton a fost în centrul atenției, prințesa fiind, de altfel, și patronul onorific al acestui turneu.

Așa cum era de așteptat, Kate a discutat cu majoritatea personalităților prezente în loja regală, precum Regele Felipe al Spaniei sau actorul Daniel Craig. Însă observatorii regali nu s-au putut abține să nu comenteze reacția Prințului William la discuția animată a soției sale cu chipeșul actor britanic James Norton, prezent și el în tribune.

Prințesa de Wales a discutat cu mare entuziasm cu actorul care arăta foarte elegant în costumul său gri deschis și care i-a răspuns lui Kate cu cel mai atrăgător zâmbet.

Interacțiunea amicală a declanșat o conversație online despre reacția Prințului William, mulți fani remarcând că acesta „a uitat” pentru moment că se afla într-o conversație cu actrița Rachel Weisz și i-a aruncat o privire soției sale.

Comentând online acest moment, un utilizator de Twitter a scris: „Prințesa de Wales l-a întâlnit astăzi pe actorul James Norton și William a uitat de discuția cu actrița Rachel Weisz”.

Un alt utilizator de Twitter a observat că Prințul William o ține sub observație pe soția sa amatoare de întâlniri cu staruri ale filmului.

Chipeșul actor în vârstă de 37 de ani a vizionat finala de la Wimbledon alături de partenera sa, Imogen Poots, așa că William a putut fi liniștit în privința aceasta. 

Cei doi s-au așezat lângă o altă pereche de celebrități, fostul star din franciza James Bond, Daniel Craig, și soția sa, Rachel Weisz.

Este interesant că James Norton se zvonește că-l va înlocui pe Daniel în rolul celebrului Agent 007, după ce Craig a renunțat la personaj după ultimul său film din franciză, No Time to Die, lansat în septembrie 2021.

Altfel, ne place că, după atâta timp, încă mai există loc de ușoare gelozii în cuplul de Wales, ceea ce demonstrează că, în ciuda bârfelor, Kate și William se iubesc ca-n prima zi.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe