William şi Kate se pregătesc pentru un nou turneu regal. Unde îi vezi în această vară?

15 iunie 2017   Royals

Este timpul pentru un nou turneu regal al Ducilor de Cambridge, iar William şi Kate nu dezamăgesc, pregătindu-se să facă o serie de vizite oficiale în Europa, la mijlocul lunii iulie.

William şi Kate fac furori, oriunde ar merge

Ei bine, conform informaţiilor de la Palatul Kensington, Ducele şi Ducesa de Cambridge vor vizita Polonia şi Germania între 17 şi 21 iulie, cu opriri în oraşele Varşovia, Gdansk, Berlin, Heidelberg şi Hamburg.

Cel mai recent turneu pe care l-au efectuat Kate şi Will a fost o excursie de două zile în Franţa, în luna martie. Încă nu se ştie dacă cei doi vor fi însoţiţi de copiii lor, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, în Polonia şi Germania, dar sunt mari şanse ca aceaştia să lipsească. Suntem siguri că micuţii prinţi ar fi fost în centrul atenţiei şi în acest mini turneu, aşa cum s-a întâmplat în septembrie 2016, când şi-au însoţit părinţii în Canada.

În Canada, cei doi au fost însoţiţi de copii

Aceasta va fi prima călătorie oficială a ducesei în Germania, în timp ce în Polonia sosesc amândoi pentru prima oară, în calitate de ambasadori ai Regatului.

Suntem siguri că ducesa de 35 de ani va face furori în acest turneu european şi că toată media va fi atentă la ţinutele pe care aceasta le va schimba la întâlnirile oficiale.

Mai multe