William și Kate, vacanță de toamnă cu copiii. Care este sigur una din destinațiile lor preferate

24 octombrie 2024   Royals

Prinții de Wales, de la mic, la mare, se bucură de prima vacanță școlară de la începutului noul an școlar, la final de vară.

Familiile regale și mai ales membrii regali importanți și activi preferă discreția, acesta este cuvântul de ordine.

Prințul și Prințesa de Wales se bucură în prezent de două săptămâni de pauză de la îndatoririle regale și de la școală, ca urmare a acestei vacanțe, scrie HELLO!.

Cei doi soți au învățat ce importantă este sănătatea, odată cu problemele pe care Kate le-a avut și de aceea, cu binecuvântarea Regelui, se bucură la maxim unii de alții, foarte conștienți de faptul că atunci când vor deveni rege și regină timpul de familie va fi foarte afectat. Drept urmare se bucură din plin de prezent și de aceste momente speciale. Și chiar dacă nu divulgă în ce destinații interesante mai merg în vacanțe, una este sigură, aproape de la sine înțeles.

Un loc magic în care se retrag adesea și care este, mai exact, oaza lor de liniște.

Cuplul regal își petrece următoarele două săptămâni împreună, prințul William întrerupându-și atribuțiile regale până în noiembrie.

O destinație pe care familia o preferă, de obicei, este casa lor din Sandringham, Anmer Hall, pe care corespondentul regal al Sky, Rhiannon Mills, a descris-o drept „oaza lor de liniște”, în cel mai recent episod din podcastul A Right Royal, cu Emmy Griffiths, Andrea Caamano și editorul regal al HELLO!, Emily Nash.

Referindu-se la posibilele planuri ale familiei Prinților de Wales în această vacanță semestrială, știind iubirea lor pentru Norfolk, Rhiannon a spus: „Am văzut clar că atunci când apare o vacanță, există și timp alocat exclusiv familiei. Nu mai vedem niciun angajament public. Și asta vor să facă și de data aceasta.”

Este foarte posibil ca Prințul William să rămână totuși conectat cu guvernul britanic, având în vedere că el este moștenitorul tronului, iar tatăl său, Regele Charles, se află în plin turneu în Australia și Samoa.

Foto: Profimedia

Mai multe