Zâmbete forțate și din ce în ce mai distanți! Apariția controversată a lui Meghan și a Prințului Harry

2 august 2023   Royals

Meghan Markle și Prințul Harry au atras atenția cu cea mai recentă apariție a lui, într-un videoclip dat publicității astăzi! Apar cu zâmbetele pe buze, dar sunt din ce în ce mai distanți!

În cadrul unui videoclipului recent, realizat chiar acum, în vacanța de vară, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri chiar și despre copiii lor! Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit că micuții lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, sunt "incredibil de recunoscători", cei doi luând prin surprindere un grup de tineri în cadrul unei serii de apeluri telefonice.

Fundația Archewell a Prințului Harry și a lui Meghan Markle face parte din comitetul consultativ pentru Responsible Technology Youth Power Fund (RTYPF), un nou proiect care își propune să le ofere tinerilor posibilitatea de a milita pentru schimbările pe care doresc să le vadă în domeniul tehnologiei.

26 de inițiative conduse de tineri vor primi un total de 2 milioane de dolari pentru a-și susține activitatea în vederea construirii unui ecosistem tehnologic. În videoclipul partajat de RTYPF, Prințul Harry și Meghan Markle pot fi văzuți zâmbind în timp ce sună pentru a-i felicita pe unii dintre tinerii care au fost aleși în cadrul proiectului, notează Hello Magazine

Meghan Markle, care va împlini vineri 42 de ani, a avut o apariție elegantă într-un costum nude, la care a asortat cercei de aur, în timp ce Prințul Harry este îmbrăcat casual în pantaloni maro și o cămașă albă. Deși zâmbesc larg, cei doi par destul de distanți, iar ducesa surprinde și cu silueta ei, e din ce în ce mai slabă!

La finalul uneia dintre convorbirile lor, Prințul Harry spune: „Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți, copiii noștri în special sunt incredibil de recunoscători". Râzând, Meghan adaugă: „Nu știu încă, dar vor ști!".

Răspunzându-i lui Trisha Prabhu de la Rethink Citizens, o aplicație care are ca scop detectarea și oprirea hărțuirii cibernetice înainte de a se produce daune, Prințul Harry spune: „Este uimitor, exact de aceea facem ceea ce facem. Acesta este exact motivul pentru care a fost creat Youth Power Fund".

Prințul Harry  a vorbit anterior despre siguranța online și a avut o apariție virtuală la Global Child Online Safety Toolkit al Fundației 5Rights în mai 2022. Vorbind despre dorința sa de a-i proteja pe Archie și Lilibet, el a spus la acea vreme: „Copiii mei sunt prea mici pentru a fi experimentat încă lumea online și sper să nu fie nevoiți niciodată să o experimenteze așa cum există acum - Niciun copil nu ar trebui să fie nevoit să o facă."

El a adăugat: „Cei doi micuți ai mei sunt încă la vârsta inocenței. Uneori am impresia că îi pot ține departe de relele online cu care s-ar putea confrunta în viitor pentru totdeauna, dar învăț să știu mai bine. "Ca părinți, eu și soția mea suntem îngrijorați de următoarea generație care crește într-o lume în care sunt tratați ca niște experimente digitale."

Foto: Responsible Technology Youth Power Fund, Getty Images, Profimedia

Mai multe